Повезане вести

Недовић разговарао са Ђорђевићем, али...

Недовић разговарао са Ђорђевићем, али...

Спортске.нет 18.09.2019
Нећемо никада сазнати шта су један другом рекли. Немања Недовић није био ни у конкуренцији код Салета Ђорђевића за Мундобаскет, баш као ни Никола Калинић. Обојица имају квалитет да играју за национални тим, али је Ђорђевић из… »
Немања Недовић: Био сам у шоку после објаве списка, мој образ је чист!

Немања Недовић: Био сам у шоку после објаве списка, мој образ је чист!

Хот спорт 18.09.2019
Српски бек Немања Недовић говорио је о изостављању са списка играча за Светско првенство у Кини, ево шта је кошаркаш Арманија рекао. Немања Недовић је говорио о тек завршеном Светском првенству на ком није играо одлуком сада… »
Недовић: Стварно сам очекивао да ћу бити на том списку, био је то шок! Мој образ је чист...

Недовић: Стварно сам очекивао да ћу бити на том списку, био је то шок! Мој образ је чист...

Моззарт спорт 18.09.2019
"Тај дан је стварно био шок за мене, баш сам се био мало погубио и прва реакција је била вруће главе: ‘Никада више нећу да играм за репрезентацију, то је то, завршавам‘. Е, онда се глава мало охладила, размислио сам и схватио сам… »
“Мој образ је чист!” Недовић сачекао крај Мундобаскета па проговорио о свему: Прва реакција је била “никад више нећу да играм…

“Мој образ је чист!” Недовић сачекао крај Мундобаскета па проговорио о свему: Прва реакција је била “никад више нећу да играм…

Спортал блиц 18.09.2019
Непозивање Немање Недовића и Николе Калинића на Светско првенство у Кини изазвало је бројне полемике у српској кошаркашкој јавности. Осим понеког одговора и реакције на друштвеним мрежама, које су касније и погрешно… »
Недовић за СК: Сви су били бесни, мој образ је чист

Недовић за СК: Сви су били бесни, мој образ је чист

Н1 Инфо 18.09.2019
Непозивање Немање Недовића и Николе Калинића на Светско првенство у Кини изазвало је бројне полемике у српској кошаркашкој јавности. Осим понеког одговора и реакције на друштвеним мрежама, које су касније и погрешно… »

Вести дана »