Povezane vesti

Nedović razgovarao sa Đorđevićem, ali...

Nedović razgovarao sa Đorđevićem, ali...

Sportske.net 18.09.2019
Nećemo nikada saznati šta su jedan drugom rekli. Nemanja Nedović nije bio ni u konkurenciji kod Saleta Đorđevića za Mundobasket, baš kao ni Nikola Kalinić. Obojica imaju kvalitet da igraju za nacionalni tim, ali je Đorđević iz drugih razloga… »
Nemanja Nedović: Bio sam u šoku posle objave spiska, moj obraz je čist!

Nemanja Nedović: Bio sam u šoku posle objave spiska, moj obraz je čist!

Hot sport 18.09.2019
Srpski bek Nemanja Nedović govorio je o izostavljanju sa spiska igrača za Svetsko prvenstvo u Kini, evo šta je košarkaš Armanija rekao. Nemanja Nedović je govorio o tek završenom Svetskom prvenstvu na kom nije igrao odlukom sada već bivšeg… »
Nedović: Stvarno sam očekivao da ću biti na tom spisku, bio je to šok! Moj obraz je čist...

Nedović: Stvarno sam očekivao da ću biti na tom spisku, bio je to šok! Moj obraz je čist...

Mozzart sport 18.09.2019
"Taj dan je stvarno bio šok za mene, baš sam se bio malo pogubio i prva reakcija je bila vruće glave: ‘Nikada više neću da igram za reprezentaciju, to je to, završavam‘. E, onda se glava malo ohladila, razmislio sam i shvatio sam da to ne treba… »
“Moj obraz je čist!” Nedović sačekao kraj Mundobasketa pa progovorio o svemu: Prva reakcija je bila “nikad više neću…

“Moj obraz je čist!” Nedović sačekao kraj Mundobasketa pa progovorio o svemu: Prva reakcija je bila “nikad više neću…

Sportal blic 18.09.2019
Nepozivanje Nemanje Nedovića i Nikole Kalinića na Svetsko prvenstvo u Kini izazvalo je brojne polemike u srpskoj košarkaškoj javnosti. Osim ponekog odgovora i reakcije na društvenim mrežama, koje su kasnije i pogrešno protumačene, Nedović se nije… »
Nedović za SK: Svi su bili besni, moj obraz je čist

Nedović za SK: Svi su bili besni, moj obraz je čist

N1 Info 18.09.2019
Nepozivanje Nemanje Nedovića i Nikole Kalinića na Svetsko prvenstvo u Kini izazvalo je brojne polemike u srpskoj košarkaškoj javnosti. Osim ponekog odgovora i reakcije na društvenim mrežama, koje su kasnije i pogrešno protumačene, Nedović se nije… »

Vesti dana »