Повезане вести
АЗ стигао у Београд, тренер Слот оптимиста: Не очекујем реми, потребна нам је победа
Моззарт спорт 18.09.2019
Млади стручњак очекује неизвестан дуел. Са великим очекивањима стигли су фудбалери и стручни штаб АЗ Алкмара у Београд на премијерну утакмицу првог кола групне фазе Лиге Европе против Партизана. Четвртопласирани тим Холандије… »
Холанђани у хумској: Тренер АЗ Алкмара на конференцији открио – ‘Имамо јасну слику о Партизану’!
Хот спорт 18.09.2019
Из холандског тима истичу да су дошли у Београд са много оптимизма. Фудбалери АЗ Алкмара одрадиће тренинг на стадиону Партизана на ком ће се сутра одиграти меч првог кола групе Л Лиге Европе. Тренер Арне Слот истакао је да је… »
АЗ уживо "шпијунирао" Партизан, зна све о ривалу
Спортске.нет 18.09.2019
У Холандији као у Србији - три тима ће се борити за друго место, али тешко је пре утакмице рећи ко је фаворит. Тренер АЗ Алкмара Арне Слот рекао је да је једина шанса његовог тима против Партизана да игра своју игру. Јако цени… »
Немања Милетић: АЗ је победио 5:1 против Спарте, али имају много мана…
Хот спорт 18.09.2019
Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је данас да има добар осећај пред утакмицу са АЗ Алкмаром, као и да верује пролаз у наредну фазу Лиге Европа. – Очекивања су увек велика. Имали смо и имаћемо анализе противника. Мислим да… »
Саво Милошевић: АЗ је офанзивна екипа, неће одустати од свог стила, деца ће бити наш ветар у леђа!
Хот спорт 18.09.2019
У Хумској је данас одржана конференција за новинаре пред старт Партизана у групној фази Лиге Европе. У четвртак од 21 час у Хумској гостује АЗ Алкмар. Данас је о Холанђанима говорио тренер црно-белих Саво Милошевић. Он је на… »
Саво Милошевић: Лупам чаше по стадиону ради малера! Дечија песма ће изненадити АЗ
Моззарт спорт 18.09.2019
Тренер Партизана најавио долазак 20.000 деце на трибине. Време је за европски фудбал у Хумској улици. Годину дана није било Партизана на међународној сцени, чекао се поратак црно-белих у такмичење које су играли девет пута, а на… »
Стижу ''хладни'' Холанђани, уче ћирилицу и имају поруку за Брежанчића!
Спортске.нет 18.09.2019
Једва чекају да га виде... Експедиција холандског АЗ Алкмара кренула је пут Београда, где ће сутра од 21 час у Хумској одиграти меч првог кола групне фазе такмичења у Лиги Европе против домаћег Партизана. Тим поводом, Партизанов… »
Милошевић пред АЗ: Лупао сам чаше због малера...
РТС 18.09.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић, пред меч првог кола Лиге Европе против АЗ Алкмара, рекао да су сви играчи спремни и ако дају свој максимум могу да се надају добром резултатом. "Искористили смо паузу у првенству да се спремимо за… »
Милошевић: Лупао сам чаше по стадиону због малера
Н1 Инфо 18.09.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић са оптимизмом дочекује старт Лиге Европе и дуел са холандским АЗ Алкмаром. Стратег тима из Хумске је нагласио да АЗ игра сично као и репрезентација Холандије, као и да на располагању има све… »
Саво Милошевић пред АЗ: Лупао сам чаше по стадиону због малера
ИндексОнлине 18.09.2019
БЕОГРАД – Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је данас да ће против АЗ Алкмара имати све фудбалере на располагању и да је оптимиста када је реч о предстојећој утакмици, али и проласку групне фазе Лиге Европа. “Имали смо у… »
Милетић оптимиста: Партизан може против АЗ-а и да прође групу Лиге Европа
Бета 18.09.2019
Фудбалер Партизана Немања Милетић рекао је данас да има добар осећај пред утакмицу са АЗ Алкмаром, као и да верује пролаз у наредну фазу Лиге Европа. "Очекивања су увек велика. Имали смо и имаћемо анализе противника. Мислим да… »
Милетић пуца од оптимизма: Имам добар осећај, очекујем победу, јер имају доста мана
Моззарт спорт 18.09.2019
Имамо добре шансе и у групи, уверава дефанзивац Партизана. Нема фолирања, нема речи увијених у обланде, нема уобичајених фраза са умереним оптимизмом. Не, Партизанов јунак из Молдеа, човек који је увео црно-беле у Лигу Европе… »
Милошевић: Лупао сам чаше по стадиону због малера
Данас 18.09.2019
Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је данас да ће против АЗ Алкмара имати све фудбалере на располагању и да је оптимиста када је реч о предстојећој утакмици, али и проласку групне фазе Лиге Европа. Партизан ће у четвртак од… »
Огромно интересовање, знате ли колико ће сутра Партизан имати навијача против АЗ-а?
Спортске.нет 18.09.2019
Када је већ УЕФА била неумољива, нека деца на трибинама још једном и још јаче покажу свима како се навија и воли клуб. Данас Звезда стартује у Минхену, а Партизан ће сутра од 21 час на свом терену дочекати екипу холандског АЗ… »
Вести дана »

Адвокат студента ФТН-а: Богдан ће бити пребачен у болницу Централног затвора у Београду, у току жалба на притвор
Данас пре 3 сатајош 42 повезане

„Агресивно гурао друге на кордон полиције“: Ново хапшење због протеста испред Филозофског факултета у Новом Саду
Правда пре 1 сатјош 45 повезаних

Студент Богдан Јовичић од поподнева у затворској болници у Београду
Бета пре 34 минутајош 22 повезане