Povezane vesti
RTS: Vršnjačko nasilje i u školi u Smederevu, Ministarstvo poslalo inspekciju
N1 Info 18.09.2019
Slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je i u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Smederevu, gde su dve devojčice drugog razreda navodno davile godinu dana mlađu učenicu, prenela je Radio-televizija Srbije (RTS). Kako je RTS naveo incident se… »
Slučaj vršnjačkog nasilja prijavljen i u Smederevu
RTS 18.09.2019
Slučaj vršnjačkog nasilja zabeležen je prošle nedelje i u Osnovnoj školi "Dositej Obradović" u Smederevu, gde su dve učenice drugog razreda navodno davile godinu dana mlađu učenicu. Ministarstvo prosvete poslalo je inspekciju u tu školu. Iz… »
Novi slučaj vršnjačkog nasilja! Majka iz Smedereva optužuje: Učenice su davile moju devojčicu (7)! Direktorka škole sve…
Kurir 18.09.2019
Ministarstvo prosvete odmah je poslalo inspekciju u Osnovnu školu „Dositej Obradović“, gde su dve učenice drugog razreda davile drugaricu iz prvog. Vršnjačko nasilje u Srbiji je eskaliralo, o čemu govori slučaj iz Smedereva, gde su učenicu (7)… »
Vesti dana »
Vučić osudio napad na stranačke prostorije: "Ogromna šteta državi i stranci"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
„Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica“: Vučić o uhapšenima na protestima
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
"Putin je malodušan, ne može da izdrži pritisak": Zelenski odgovorio na tvrdnje predsednika Rusije da će Vlada Kijeva pasti
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana