Povezane vesti
Čiko moj, više se nećeš igrati sa mnom, neka te čuvaju anđeli: Poslednje dirljive poruke Miroslavu koji je pronađen mrtav…
Kurir 18.09.2019
Mladić Miroslav Armacki koji je misteriozno nestao 4. jula ove godine, kada se svojim motorom zaputio u pravcu Zrenjanina, pronađen je posle 79 dana potrage i sahranjen 17. septembra. Njegovo beživotno telo pronađeno je u nedelju, 15. septembra u kanalu… »
Miroslav sleteo s puta i nastradao u jarku? Porodica: Prolazili smo na 30 metara od tog mesta, nije bilo suđeno da ga mi nađemo…
Blic 18.09.2019
Potraga za Miroslavom Armackim (23) iz Melenaca koji je nestao 4. jula završena je u subotu nakon što je njegovo telo pronađeno u jarku na putu ka Zrenjaninu. Za sada je njegova smrt prekrivena velom tajne ali kako nezvanično saznaje ’’Blic’’ nadležni… »
"Možda će ti tamo biti bolje, imaćeš nove drugare": Potresna poruka sestre mladića koji je pronađen mrtav posle 79 dana potrage…
Blic 17.09.2019
"Možda će ti biti bolje tamo, imaćeš nove drugare, a ja ću te uvek pamtiti kao mog čiku Miću i neću te nikada zaboraviti, ti ćeš me čuvati gde god da si, znam ja to... Samo mi je krivo što nisi duže ostao da se igramo i da ti pokažem motor kakav sam… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge Novi Sad-Kelebija posledica rada tužilaca, a ne igrokaz
Pravda pre 26 minutajoš 78 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 1 satjoš 53 povezane

Nova.rs otkriva kada pada konačna odluka o Novakovoj selidbi turnira iz Beograda
Nova pre 30 minutajoš 10 povezanih

„Gde su deca?!“ Selektor: Ljudi vole strance u Partizanu i Zvezdi
Sport klub pre 2 satajoš 39 povezanih