Povezane vesti

Bivši prijatelji ga raskrinkali: Ovo je razlog što je Ivan Gavrilović pobegao iz rijalitija! (video)

Bivši prijatelji ga raskrinkali: Ovo je razlog što je Ivan Gavrilović pobegao iz rijalitija! (video)

Kurir 18.09.2019
Ivan Gavrilović pobegao je iz rijalitija i moraće da plati kaznu od 50.000 evra, a sad se spekuliše zbog čega je to uradio. Natalija i Sani Ibraimov komentarisali su da Ivanu verovatno nedostaje porodica. "On možda ne može da izdrži ovo. Bolje da… »
Ivan Gavrilović diskvalifikovan iz zadruge: Pevač napravio ovu grešku, a sad plaća paprenu kaznu!

Ivan Gavrilović diskvalifikovan iz zadruge: Pevač napravio ovu grešku, a sad plaća paprenu kaznu!

Kurir 18.09.2019
Ivan Gavrilović je pobegao iz rijalitija, o čemu su svi obavešteni preko pisma Velikog šefa. Ivan nije bio dovoljno jak da se suoči sa svime što mu se izdešavalo. "Zadrugari, s obzirom na to da je Ivan Gavrilović samoinicijativno napustio Zadrugu… »
Zoki Šumadinac se vratio u rijaliti: Zadrugari skočili od sreće, a on objasnio šta mu se desilo sa zdravljem! (video)

Zoki Šumadinac se vratio u rijaliti: Zadrugari skočili od sreće, a on objasnio šta mu se desilo sa zdravljem! (video)

Kurir 18.09.2019
Zoki Šumadinac obavio je sve potrebne analize i vratio se u rijaliti, a mnogi su bili začuđeni kad su ga videli na vratima. On je objasnio i kakvo mu je zdravstveno stanje. "Za sada je sve okej i došao sam da vam dosađujem. Ja imam probleme sa krvnim… »

Vesti dana »