Повезане вести
Ко је Трампов „човек из сенке“?
Вести онлине 19.09.2019
Председник Доналд Трамп именовао је Роберта О’Брајана за саветника за националну безбедност. С обзиром да О’Брајан преузима улогу коју је до сада држао „јастреб“ Џон Болтон, колико се разликује његово виђење спољне политике… »
Свет чека реакцију овог човека: Ко је Роберт о'Брајан, нови Трампов саветник и шта могу да очекују Кина и Иран? (видео)
Курир 19.09.2019
Амерички председник је прво саопштио да има на уму 15 потенцијалних кандидата за наследника омраженог саветника за националну безбедност Џона Болтона, онда је јавност видела свега пет, а на крају је победио он. Амерички… »
Ко је болтонов наследник? Као противнике види Русију и Кину, а питање на које сви желе одговор је да ли ће саветовати Трампа…
Блиц 19.09.2019
Све се одвијало као на ТВ-кастингу за таленте: Амерички председник је прво саопштио да има на уму 15 потенцијалних кандидата за наследника омраженог саветника за националну безбедност Џона Болтона, онда је јавност видела свега… »
Роберт О'Брајен четврти Трампов саветник за националну безбедност
Глас Америке 19.09.2019
Председник Трамп именовао је Роберта О'Брајена за свог новог саветника за националну безбедност, уместо Џона Болтона, који је отпуштен прошле недеље. Трамп је преко свог твитер налога представио О'Брајена наводећи да тренутно… »
Трамп именовао Роберта О’Брајена за саветника за националну безбедност
Данас 18.09.2019
Амерички председник Доналд Трамп именовао је данас свог специјалног изасланика за решавање питања талаца Роберта О’Брајена за саветника за националну безбедност после недавне смене Џона Болтона. „Задовољство ми је да најавим… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 44 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана