Повезане вести

Партизан „купује“ још једног Натха

Партизан „купује“ још једног Натха

Моззарт спорт 19.09.2019
Црно-бели нападају прва три бода у Групи Л Лиге Европе против АЗ Алкмара. Седмица великих изазова. Почетак групне фазе Лиге Европе и 161. вечити дерби могли би у значајној мери да одреде путању Парног ваљка током јесени, у… »
Били смо пред вратима пролећа: Вулићевић се присећа победа против Алкмара

Били смо пред вратима пролећа: Вулићевић се присећа победа против Алкмара

Вечерње новости 19.09.2019
Освојили смо девет бодова, шест против Холанђана, али нам се догодио Аугзбург - евоцира Мирослав успомене за "Новости" БИЛИ смо пред вратима раја, али није нам се дало. Овако је сећања на двомеч са АЗ Алкмаром у групној фази… »
Ако будемо прави, имамо шансе

Ако будемо прави, имамо шансе

Данас 19.09.2019
Фудбалери Партизана вечерас против Алкмара стартују у групној фази Лиге Европе (21.00) Због активне суспензије проузроковане расистичким симболима и испадима навијача, фудбалери Партизана стартоваће вечерас у групној фази Лиге… »
Од алкмара шест бодова: Брежанчић верује да ће Партизан репризирати 2015. годину

Од алкмара шест бодова: Брежанчић верује да ће Партизан репризирати 2015. годину

Вечерње новости 19.09.2019
Од оне екипе ту су још само два штопера, али приступ им је исти. Не мисле на одбрану. Мислим да је била много боља екипа кад сам ја играо - прича Рајко. ПРЕ четири године играо је у оба меча против свог бившег клуба у групној… »
Најава дана (четвртак, 19. септембар): Зборно место Хумска… Све из Лиге Европе, плус страшни одбојкаши Србије

Најава дана (четвртак, 19. септембар): Зборно место Хумска… Све из Лиге Европе, плус страшни одбојкаши Србије

Моззарт спорт 19.09.2019
Погледајте шта нам најинтересантније на играчки мени сервира спортски четвртак. ПАРТИЗАН – АЗ АЛКМАР, 21.00 (Фудбал, Лига Европе) Оживљава сећање Парног ваљка на дуеле са АЗ Алкмаром пре четири сезоне. Тада је Партизан оба… »

Вести дана »