Повезане вести
Кубуровић: Против деце старије од 14 година могућ поступак за вршњачко насиље
Радио 021 19.09.2019
Министарка правде Нела Кубуровић изјавила је да се, према прописима, против деце старије од 14 година може водити поступак у случају вршњачког насиља. Поводом случаја вршњачког насиља у средњој школи у Барајеву, због ког су… »
Против деце старије од 14 година може се водити поступак
Глас Западне Србије 19.09.2019
Министарка правде Нела Кубуровић изјавила је да су две девојчице, против којих су због малтретирања другарице у средњој школи у Барајеву поднете кривичне пријаве, старије од 14 година и да се, према томе, против њих може… »
Кубуровић: Против деце старије од 14 година могућ поступак за вршњачко насиље
Н1 Инфо 19.09.2019
Министарка правде Србије Нела Кубуровић изјавила је да се, према прописима, против деце старије од 14 година може водити поступак у случају вршњачког насиља. Поводом случаја вршњачког насиља у средњој школи у Барајеву, због… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане