Повезане вести

"Не кајем: Се!" Бивши кошаркаш и звезде и партизана открива ко га је највише разочарао

"Не кајем: Се!" Бивши кошаркаш и звезде и партизана открива ко га је највише разочарао

Спортал блиц 19.09.2019
Његов прелазак из Црвене звезде у Партизан подигао је много прашине. Имао је уговор са црвено-белима, али није желео да се врати у клуб са Малог Калемегдана. Тужио је Звезду због дуговања, добио спор и крајем октобра прошле… »
Стефан Јанковић: Не кајем се што сам прешао у Партизан

Стефан Јанковић: Не кајем се што сам прешао у Партизан

Моззарт спорт 19.09.2019
Отац ми је окорели звездаш, али ја никада нисам био навијач, тврди Јанковић. Прошлог лета био је Стефан Јанковић у центру кошаркашке јавности. Одлука да из Црвене звезде пређе у Партизан изазвала је лавину реакција, као и обично… »
Исповест стефана Јанковића: О преласку из Звезде у Партизан – ‘Кајем се што сам ћутао!’

Исповест стефана Јанковића: О преласку из Звезде у Партизан – ‘Кајем се што сам ћутао!’

Хот спорт 19.09.2019
Крилни центар Партизана од овог лета је на позајмици у АЕК-у из Атине, а у разговору за ‘СпортКлуб’ дотакао се трансфера из црвено-белог у црно-бели табор. Поручио је да се не каје због преласка, већ само јер је ћутао због многих… »
Јанковић за СК: Кајем се само што сам све време ћутао!

Јанковић за СК: Кајем се само што сам све време ћутао!

Н1 Инфо 19.09.2019
Његов прелазак из Црвене звезде у Партизан подигао је много прашине. Имао је уговор са црвено-белима, али није желео да се врати у клуб са Малог Калемегдана. Тужио је Звезду због дуговања, добио спор и крајем октобра прошле… »

Вести дана »