Povezane vesti
Samo želi da ima da jede: Tijana (5) živi sa mamom u najvećoj bedi: Volela bih da imam kuću i pileću džigericu, to…
Kurir 19.09.2019
Marija Dojčinović (32) i njena devojčica Tijana (5) iz sela Gornja Koznica kod Surdulice žive u svega nekoliko kvadrata udžerice koju one nazivaju kućom, a svaki novi dan im donosi novu neizvesnost, hoće li uspeti nekako da ga prežive. U svega… »
"Jedina želja mi je da imam da jedem": Potresna priča male Tijane (5) koja živi sa mamom u udžerici i odrasta u bedi
Blic 19.09.2019
Petogodišnja Tijana Ramani iz Gornje Koznice kod Surdulice često ne jede čak do podneva, jer u njenoj kući retko kad ima nečega što bi moglo da joj utoli glad. Jedina želja male Tijane je "da ima doručak, ručak i večeru", jer njena samohrana i… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi ne odustaju: Svakim svojim zlodelom širite i još jače utvrđujete front protiv sebe
Pravda pre 1 satjoš 31 povezana

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 9 satijoš 9 povezanih

Švajcarske novine NZZ: Vučić je sve bespomoćniji, ne zna kako da zaustavi proteste
Novi magazin pre 7 satijoš 12 povezanih

"Ljudi su me gazili, a spaljena tela su bila svuda": Jeziva ispovest Marije koja je preživela horor u Kočanima: Po bolnicama očajnički traži sestru
Blic pre 13 minutajoš 233 povezane

Advokat Terzić podneo krivičnu prijavu zbog sumnje da su „ministarstva sile“ sinoć upotrebila zvučni top
Nova pre 14 minutajoš 71 povezana