Povezane vesti
Makron: Zbog krize sa Žutim prslucima sam promenio stav prema građanima
Slobodna Evropa 19.09.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promeni stav prema Francuzima. "Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila… »
Makron: Kriza sa Žutim prslucima me je navela da promenim stav prema građanima
N1 Info 19.09.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promeni stav prema Francuzima. "Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila… »
Makron: Kriza sa Žutim prslucima me navela da promenim stav prema građanima
Novi magazin 19.09.2019
Vesti dana »

Slučaj Baćić: Dva dana tišine MUP-a uprkos jasnom snimku (VIDEO)
Insajder pre 2 satajoš 29 povezanih

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 8 satijoš 10 povezanih

„Vreme“ objavljuje dokument u kojem se tvrdilo da je Železnička stanica bezbedna
Vreme pre 3 satajoš 8 povezanih