Povezane vesti
Makron: Zbog krize sa Žutim prslucima sam promenio stav prema građanima
Slobodna Evropa 19.09.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promeni stav prema Francuzima. "Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila veoma… »
Makron: Kriza sa Žutim prslucima me navela da promenim stav prema građanima
Novi magazin 19.09.2019
Francuski predsednik Emanuel Makron priznao je da je kriza sa apolitičkim građanskim pokretom Žuti prsluci "na neki način bila dobra" za njega jer ga je navela da promeni stav prema Francuzima. "Na neki način je situacija sa Žutim prslucima bila veoma… »
Makron: Kriza sa Žutim prslucima me je navela da promenim stav prema građanima
N1 Info 19.09.2019
Vesti dana »

Zaječar pod opsadom: Jake snage policije obezbeđuju održavanje konstitutivne sednice, u sali zbog tenzija angažovano i privatno obezbeđenje
RINA pre 24 minutajoš 33 povezane

Ukrajina se bori protiv stranih plaćenika dok Rusija pojačava napade dronovima i raketama, sa višestrukim žrtvama i štetom na istoku i jugu
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 35 povezanih

Milojević o Lehu, „slatkim mukama“, Arnautoviću, Kruniću, Radonjiću, Bađu, Babiki…
Sportski žurnal pre 44 minutajoš 35 povezanih

Završena rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, puštanje saobraćaja zavisi od uklanjanja šatora
Slobodna Evropa pre 7 satijoš 27 povezanih