Повезане вести
Вучић испрозивао Бабића: Изјавио сам саучешће уместо тебе! Стигао си на Брионе и у Минхен, а ниси могао у Књажевац
Курир 20.09.2019
Председник Србије критиковао је Зорана Бабића јер није отишао да изјави саучешће породици Станике Глигоријевић, која је страдала у несрећи у којој је и он учествовао. Председник Србије Александар Вучић испричао је да је пре… »
Ако САД траже признање Косова, да ли су Србији везане руке?
Вести онлине 20.09.2019
Председник Србије Александар Вучиц́ поручио је да Америка тражи признање Косова. Следец́е недеље се током генералне дебате на Генералној скупштини УН председник састаје са бројним светским званичницима, а Косово ц́е бити и… »
Вучић: Изјавио сам саучешће породици Глигоријевић јер Бабић није
РТС 20.09.2019
Председник Александар Вучић рекао је да је пре неколико дана посетио породицу Станике Глигоријевић, страдале у саобраћајној несрећи на наплатној рампи у Дољевцу, и изјавио саучешће зато што то није урадио директор "Коридора… »
Вучић: Ишао сам да изјавим саучешће јер то није урадио Бабић
Вести онлине 20.09.2019
Вучић изјавио да је породицу Станике Глигоријевић, страдале у саобраћајној несрећи, посетио и изјавио саучешће јер то није урадио Зоран Бабић. Подсетимо, она је страдала у несрећи на наплатној рампи у Дољевцу, коју је изазвао… »
Вести дана »

Одлука о отказима наставницама из Србобрана донета, биће објављена за три дана
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Амерички председник: Спремни смо за разговор с Ираном, али без помоћи Европе
Данас пре 1 сатјош 1 повезана

Од сутра летњи ред вожње у Београду: Мање возила, сезонске линије ка Ади
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Температура неће падати испод 32 степена месец дана! Још за викенд свежије, а онда креће пакао, +38 већ од недеље
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана