Povezane vesti
Federer: Plakao sam u Vimbldonu nakon poraza od Đokovića
Glas Amerike 20.09.2019
Rodžer Federer, teniser sa najviše osvojenih Grand Slemova, ispričao je da se nakon jednog od najtežih poraza u svojoj karijeri, u julu, u finalu Vimbldona u meču protiv Novaka Đokovića, poslednji put rasplakao u svlačionici. "Poslednji put sam… »
Federer: Kada sam poslednji put plakao? Pre dva meseca zbog Novaka!
Hot sport 20.09.2019
Rodžer Federer je pre nekoliko dana otkrio kada bi mogao da se povuče iz tenisa, a sada i kada je poslednji put zaplakao. Nije to bilo tako davano, pre samo dva-tri meseca kada ga je u finalu Vimbldona pobedio Novak Đoković. Švajcarac je opisao kako… »
Federer: Plakao sam posle poraza od Novaka, kada sam seo u svlačionicu raspao sam se
Mozzart sport 20.09.2019
"Nekoliko suza mi se otrglo" Sećamo se svi finala Vimldona od ove godine, sećamo se dve spašene meč lopte Novaka Đokovića i njegove velike, fantastične pobede nad Rodžerom Federerom. I Švajcarac se seća svega toga i nije mu baš to najdraža… »
Rodžer: Plakao sam posle poraza od Novaka na Vimbldonu
N1 Info 20.09.2019
Rodžer Federer otkrio je da je plakao posle poraza od Novaka Đokovića u finalu ovogodišnjeg Vimbldona. Švajcarac je imao dve vezane meč lopte na svoj servis, ali je na kraju Đoković slavio sa 13:12 u petom setu. “Poslednji put kada sam plakao… »
“Nadal je plakao samo jednom!” i to nije bilo posle Soderlinga! Španac se raspao zbog Federera, ali Novak je kriv za poraz…
Sportal blic 19.09.2019
Rafael Nadal je u svojoj karijeri imao veliki broj pobeda i poraza, a njegov stric i nekadašnji trener Toni otkrio je koja tri poraza su Rafu najviše uzdrmala. Rafael Nadal i Rodžer Federer su odigrali jedno fantastično finale Vimbldona 2007. godine i… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta u Nišu: Ograđujemo od svih političkih stranaka
NIN pre 2 satajoš 64 povezane
Uzeo "Mercedes" za probnu vožnju, pa ga ukrao! Nesvakidašnja krađa u Beogradu: Auto vredan 17 miliona samo odvezao u nepoznatom pravcu, otkriveni svi detalji
Blic pre 3 satajoš 22 povezane
„Desila se nadstrešnica zbog koje sam okrenuo leđa Olimpijskom komitetu Srbije, pustili smo zlo u kuću“
Nova pre 3 satajoš 6 povezanih
Američki ministar odbrane uoči sastanka sa Netanjahuom: Pentagon spremna da razmotri sve opcije za Pojas Gaze
Blic pre 20 minutajoš 49 povezanih