Повезане вести
Федерер: Плакао сам у Вимблдону након пораза од Ђоковића
Глас Америке 20.09.2019
Роџер Федерер, тенисер са највише освојених Гранд Слемова, испричао је да се након једног од најтежих пораза у својој каријери, у јулу, у финалу Вимблдона у мечу против Новака Ђоковића, последњи пут расплакао у свлачионици… »
Федерер: Када сам последњи пут плакао? Пре два месеца због Новака!
Хот спорт 20.09.2019
Роџер Федерер је пре неколико дана открио када би могао да се повуче из тениса, а сада и када је последњи пут заплакао. Није то било тако давано, пре само два-три месеца када га је у финалу Вимблдона победио Новак Ђоковић… »
Федерер: Плакао сам после пораза од Новака, када сам сео у свлачионицу распао сам се
Моззарт спорт 20.09.2019
"Неколико суза ми се отргло" Сећамо се сви финала Вимлдона од ове године, сећамо се две спашене меч лопте Новака Ђоковића и његове велике, фантастичне победе над Роџером Федерером. И Швајцарац се сећа свега тога и није му баш… »
Роџер: Плакао сам после пораза од Новака на Вимблдону
Н1 Инфо 20.09.2019
Роџер Федерер открио је да је плакао после пораза од Новака Ђоковића у финалу овогодишњег Вимблдона. Швајцарац је имао две везане меч лопте на свој сервис, али је на крају Ђоковић славио са 13:12 у петом сету. “Последњи пут… »
“Надал је плакао само једном!” и то није било после Содерлинга! Шпанац се распао због Федерера, али Новак је крив за пораз…
Спортал блиц 19.09.2019
Рафаел Надал је у својој каријери имао велики број победа и пораза, а његов стриц и некадашњи тренер Тони открио је која три пораза су Рафу највише уздрмала. Рафаел Надал и Роџер Федерер су одиграли једно фантастично финале… »
Вести дана »

Израелска војска: Више од 350.000 Палестинаца до сада евакуисано из Газе
Телеграф пре 1 сатјош 13 повезаних

Вучић са царем Нарухитом: Србија и Јапан заједно гледају у будућност
НИН пре 37 минутајош 11 повезаних