Повезане вести
Раста: Спотови нам диктирају музику, а не музика спотове
Курир 20.09.2019
Најпопуларнији српски музичар у региону пред камерама АМГ. - Је л данас Раста? Ово је било питање на уснама многобројних тинејџерки које су само због учешћа српског суперстара прошетале до старе Творнице духана у Ровињу, где… »
Тончи Хуљић: Инстант звезде су јефтине, велике звезде су скупе
Курир 20.09.2019
Музички маг говори за све гледаоце и читаоце АМГ. Једно од најпрепознатљивијих лица на 12. Веекенд Медиа Фестивалу у Ровињу био је чувени музичар, творац десетина великих хитова које певају људи у региону, Тончи Хуљић. Он је… »
Рена Ефенди: Није битно оруђе које држиш у рукама, него прича коју можеш да испричаш
Курир 20.09.2019
Светски позната фотографкиња пред камерама АМГ. Дванаести Веекенд Медиа Фестивал у Ровињу, највећи комуникацијски фестивал у овом делу Европе, почео је у четвртак и траје до суботе, а на њему око 5000 учесника присуствује… »
Еј Џеј Којн: Медијска индустрија мора да преузме одговорност за спасавање живог света
Курир 20.09.2019
Директор компаније Марс Аустралија и један од највећих активиста за заштиту животне средине у свету медија говори пред камерама АМГ. Више од 5000 учесника ужива у панелима и предавањима више од 150 предавача на највећем… »
Вести дана »
Из ЕУ стигли хеликоптери и копнене екипе за гашење пожара - боље у Делиблатској пешчари, на Столовима и даље тиња
РТС пре 5 сатијош 101 повезана
Ђоковић четврти носилац на Ју-Ес опену, меч са Алкаразом могућ у полуфиналу
РТС пре 3 сатајош 26 повезаних
Тренер Звезде признао: "Због њих су ме звали из Шпаније, Италије и Енглеске, људи су се распитивали о њима"
Вечерње новости пре 3 сатајош 48 повезаних
"Недостају ми наступи", Влада Матовић о односу са Рељом: Поменули и свој бизнис, "Досадила су ми путовања"
Телеграф пре 1 данјош 23 повезане