Povezane vesti
Nakon što je Dunja Ilić pokušala da se ubije, psiholog tvrdi: "tražila je pomoć"
Blic 20.09.2019
Dunja Ilić, pevačica koja se pre nekoliko godina povukla sa scene i preselila iz Srbije, sinoć je pokušala da se ubije konzumacijom lekova pomešanih sa alkoholom, kako je navela u svom prenosu uživo na Instagram profilu. Naime, Dunja koja se ne bavi… »
Šokantan snimak Dunje Ilić digao sve na noge: "Ja ću sad da umrem, nema šanse da preživim"
Telegraf 20.09.2019
- Imala sam možda 150 muškaraca u svom životu. Nikad nisam imala seks za pare. Nikad nisam ubila nikoga, ali sam znala za tri ubistva - izjavila je pevačica u lajvu na Instagramu. Pevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem… »
Saznajemo: Nakon što je Dunja Ilić video snimkom najavila samoubistvo, policija joj upala u stan, nesvesna prevezena u…
Blic 20.09.2019
Nekadašnja pevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lekova. Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a poslednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako je… »
Vesti dana »
Oglasio se Klinički centar Vojvodine: Povređeni u Novom Sadu i dalje teško
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
Završen protest u Novom Sadu bez incidenata: Trg u centru grada ofarban u crveno (foto, video)
Blic pre 6 satijoš 29 povezanih
U ovim delovima Srbije se tokom večeri očekuju kiša i sneg: Na Kopaoniku trenutno 36 centimetara snega, vidljivost zbog magle smanjena na 100 metara
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih
Uživo Rusi ispalili smrtonosnu raketu, odjeknula eksplozija! Strašna borba na frontu u Ukrajini (VIDEO)
Alo pre 15 minutajoš 25 povezanih