Повезане вести
Након што је Дуња Илић покушала да се убије, психолог тврди: "тражила је помоћ"
Блиц 20.09.2019
Дуња Илић, певачица која се пре неколико година повукла са сцене и преселила из Србије, синоћ је покушала да се убије конзумацијом лекова помешаних са алкохолом, како је навела у свом преносу уживо на Инстаграм профилу. Наиме… »
Шокантан снимак Дуње Илић дигао све на ноге: "Ја ћу сад да умрем, нема шансе да преживим"
Телеграф 20.09.2019
- Имала сам можда 150 мушкараца у свом животу. Никад нисам имала секс за паре. Никад нисам убила никога, али сам знала за три убиства - изјавила је певачица у лајву на Инстаграму. Певачица Дуња Илић објавила је у току ноћи… »
Сазнајемо: Након што је Дуња Илић видео снимком најавила самоубиство, полиција јој упала у стан, несвесна превезена у болницу…
Блиц 20.09.2019
Некадашња певачица Дуња Илић објавила је у току ноћи потресан видео у којем је најавила да ће да се убије, те да је попила дозу лекова. Дуња, која се више не бави музиком, а последњих година живи у Напуљу, рекла је између… »
Вести дана »
Да ли је могуће? Иран се повлачи са Светског првенства у фудбалу?! Ево ко ће га заменити!
Вечерње новости пре 1 сатјош 38 повезаних
Уживо Наступили сви финалисти "Песме за Евровизију": Србија бира представника на највећем музичком фестивалу света
Еуроневс пре 18 минутајош 29 повезаних
(Фото) Грађани који се противе изградњи акваријума протестовали код Парка Ушће, уз присуство јаких полицијских снага
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 22 повезане
Луксузни симбол Дубаија у пламену! Дрон погодио Бурџ ал Араб! (фото, видео)
Дневник пре 28 минутајош 132 повезане