Повезане вести

Након што је Дуња Илић покушала да се убије, психолог тврди: "тражила је помоћ"

Након што је Дуња Илић покушала да се убије, психолог тврди: "тражила је помоћ"

Блиц 20.09.2019
Дуња Илић, певачица која се пре неколико година повукла са сцене и преселила из Србије, синоћ је покушала да се убије конзумацијом лекова помешаних са алкохолом, како је навела у свом преносу уживо на Инстаграм профилу. Наиме… »
Шокантан снимак Дуње Илић дигао све на ноге: "Ја ћу сад да умрем, нема шансе да преживим"

Шокантан снимак Дуње Илић дигао све на ноге: "Ја ћу сад да умрем, нема шансе да преживим"

Телеграф 20.09.2019
- Имала сам можда 150 мушкараца у свом животу. Никад нисам имала секс за паре. Никад нисам убила никога, али сам знала за три убиства - изјавила је певачица у лајву на Инстаграму. Певачица Дуња Илић објавила је у току ноћи… »
Сазнајемо: Након што је Дуња Илић видео снимком најавила самоубиство, полиција јој упала у стан, несвесна превезена у болницу…

Сазнајемо: Након што је Дуња Илић видео снимком најавила самоубиство, полиција јој упала у стан, несвесна превезена у болницу…

Блиц 20.09.2019
Некадашња певачица Дуња Илић објавила је у току ноћи потресан видео у којем је најавила да ће да се убије, те да је попила дозу лекова. Дуња, која се више не бави музиком, а последњих година живи у Напуљу, рекла је између… »

Вести дана »