Povezane vesti
Nakon što je Dunja Ilić pokušala da se ubije, psiholog tvrdi: "tražila je pomoć"
Blic 20.09.2019
Dunja Ilić, pevačica koja se pre nekoliko godina povukla sa scene i preselila iz Srbije, sinoć je pokušala da se ubije konzumacijom lekova pomešanih sa alkoholom, kako je navela u svom prenosu uživo na Instagram profilu. Naime, Dunja koja se ne bavi više… »
Šokantan snimak Dunje Ilić digao sve na noge: "Ja ću sad da umrem, nema šanse da preživim"
Telegraf 20.09.2019
- Imala sam možda 150 muškaraca u svom životu. Nikad nisam imala seks za pare. Nikad nisam ubila nikoga, ali sam znala za tri ubistva - izjavila je pevačica u lajvu na Instagramu. Pevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je… »
Saznajemo: Nakon što je Dunja Ilić video snimkom najavila samoubistvo, policija joj upala u stan, nesvesna prevezena u bolnicu…
Blic 20.09.2019
Nekadašnja pevačica Dunja Ilić objavila je u toku noći potresan video u kojem je najavila da će da se ubije, te da je popila dozu lekova. Dunja, koja se više ne bavi muzikom, a poslednjih godina živi u Napulju, rekla je između ostalog, kako je… »
Vesti dana »
Oglasio se Stanivuković nakon puštanja iz pritvora! Ovo su njegove prve reči na slobodi (foto)
Kurir pre 2 satajoš 30 povezanih
Tramp pozvao Narendru Modija zbog rata na Bliskom istoku: Doneli odluku o Ormuskom moreuzu
Mondo pre 26 minutajoš 58 povezanih
Kragujevac obeležio 27. godišnjicu početka NATO bombardovanja polaganjem venaca kod spomenika Uspenje
Serbian News Media pre 21 minutajoš 47 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: obilne padavine i sneg uz upozorenja za bezbednost saobraćaja krajem marta
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 51 povezana