Повезане вести

Вучић опозицији: Сутра ћу поднети оставку, ако ми буду гарантовали да ће постићи договор око КиМ

Вучић опозицији: Сутра ћу поднети оставку, ако ми буду гарантовали да ће постићи договор око КиМ

Телеграф 21.09.2019
Ситуација на КиМ је изузетно тешка - рекао је председник Србије. Председник Србије, Александар Вучић, рекао је да је спреман да "сутра поднесе оставку, ако му буду гарантовали да ће постићи договор за Косово", коментаришући… »
Вучић: Сутра ћу поднети оставку ако ми гарантују модел Хонконга за Косово

Вучић: Сутра ћу поднети оставку ако ми гарантују модел Хонконга за Косово

Н1 Инфо 21.09.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да "сутра" поднесе оставку ако добије гаранције да неко може да спроведе у дело предлог решења за Косово кога је изнео бивши премијер Србије Војислав Коштуница, а који… »
Вучић: Хоћете да изнајмимо Косово на 100 година?

Вучић: Хоћете да изнајмимо Косово на 100 година?

Блиц 21.09.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да су предлози, попут идеје Војислава Коштунице да се за Косово примени модел Хонгконга, нереални и непримењиви, а истовремено Србији отежавају разговоре и позицију у преговорима… »
Вучић: Сутра ћу поднети оставку ако ми гарантују да ће постићи споразум да Косово буде као Хонгконг

Вучић: Сутра ћу поднети оставку ако ми гарантују да ће постићи споразум да Косово буде као Хонгконг

ИндексОнлине 21.09.2019
БЕОГРАД – Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је спреман да “сутра” поднесе оставку ако добије гаранције да неко може да спроведе у дело предлог решења за Косово кога је изнео бивши премијер Србије Војислав… »
"Косово као Хонг Конг - дајем сутра оставку ако гарантују да је то решење" Коштуница из пензије: Косово као српски хонг конг…

"Косово као Хонг Конг - дајем сутра оставку ако гарантују да је то решење" Коштуница из пензије: Косово као српски хонг конг…

Мондо 21.09.2019
Председник Србије Александар Вучић каже да је спреман да "сутра" поднесе оставку ако добије гаранције да неко може да спроведе у дело предлог решења за Косово кога је изнео бивши премијер Србије Војислав Коштуница . Председник… »
Вучић о плану за Косово Војислава Коштунице: Ако неко то може да спроведе, ја сутра дајем оставку! Тим лажима само отежавате и…

Вучић о плану за Косово Војислава Коштунице: Ако неко то може да спроведе, ја сутра дајем оставку! Тим лажима само отежавате и…

Курир 21.09.2019
Председник Србије Александар Вучић рекао је да поштује све некадашње председнике Србије, али да предлог Војислава Коштунице о решењу питања Косова и Метохије није реалан. "Ко ће то да прихвати да изнајмимо земљу на 100… »
Коштуница из пензије: Косово као српски хонг конг нису хтели

Коштуница из пензије: Косово као српски хонг конг нису хтели

Мондо 21.09.2019
Последњи председник Савезне Републике Југославије и некадашњи премијер Србије, Војислав Коштуница, подсетио је за из политичке пензије на свој предлог за решење проблема Косова. Последњи председник Савезне Републике… »
Коштуница: Имао сам решење за Косово - да буде као Хонгконг

Коштуница: Имао сам решење за Косово - да буде као Хонгконг

Н1 Инфо 21.09.2019
Бивши премијер Србије Војислав Коштуница изјавио је да је његово решење за Косово, да буде као Хонгконг, подржала тадашња влада и да то сматра потврдом исправности тог решења. Коштуница је истакао да је његов предлог за… »
Ексклузивно! Војислав Коштуница: Имао сам решење за Косово које је подржала тадашња влада!

Ексклузивно! Војислав Коштуница: Имао сам решење за Косово које је подржала тадашња влада!

Курир 21.09.2019
Последњи председник Савезне Републике Југославије и некадашњи премијер Србије Војислав Коштуница каже за Курир да је имао предлог за решење питања Косова и да га је подржала тадашња влада. То је, каже он, најбољи доказ… »
Коштуница: Имао сам решење за Косово

Коштуница: Имао сам решење за Косово

Радио 021 21.09.2019
Бивши председник СРЈ и премијер Србије Војислав Коштуница изјавио је да је имао предлог за решење питање Косова и Метохије, који се заснивао на моделу Хонгконга. Тврди да би то био компромис који би искључио све екстремне… »
Данас се обележава празник Мала Госпојина: Курир поклања икону РОЂЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ са златотиском и молитвом

Данас се обележава празник Мала Госпојина: Курир поклања икону РОЂЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ са златотиском и молитвом

Курир 21.09.2019
Српска православна црква и сви њени верници данас обележавају рођење Пресвете Богородице, празник који се назива и Мала Госпојина. Тим поводом Курир вам данас поклања икону РОЂЕЊЕ ПРЕСВЕТЕ БОГОРОДИЦЕ са златотиском и… »
Коштуница: Имао сам решење за Косово, да буде као Хонгконг

Коштуница: Имао сам решење за Косово, да буде као Хонгконг

Данас 20.09.2019
Бивши премијер Србије Војислав Коштуница казао је за дневне новине Курир да је његово решење за Косово, да буде као Хонгконг, подржала тадашња влада и да то сматра потврдом исправности тог решења. Коштуница је истакао да је… »

Вести дана »