Povezane vesti
Američki ambasador skat otkrio šta će mu najviše nedostajati kad ode iz Srbije: Tvitovao je ovu fotografiju, tagovao je kao…
Kurir 21.09.2019
BEOGRAD - Odlazeći ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju zalaska sunca, uz komentar da će mu "nedostajati taj pogled". Jedno je sigurno, nedostajaće mi ovaj pogled #ZalazakSunca #Sunset #Savršenstvo… »
"Nedostajaće mi ovaj pogled": Evo kako se odlazeći ambasador SAD oprašta od Beograda (foto)
Blic 20.09.2019
Odlazeći ambasador SAD u Srbiji Kajl Skot objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju zalaska sunca, uz komentar da će mu "nedostajati taj pogled". "Jedno je sigurno, nedostajaće mi ovaj pogled #ZalazakSunca #Sunset #Savršenstvo", objavio je na Tviteru… »
Vesti dana »

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Hiljade demonstranata u Tel Avivu protiv izraelskog plana preuzimanja kontrole nad Gazom
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Uhapšena 3 muškarca zbog nedozvoljenog penjanja na Ajfelovu kulu: Jedan skočio padobranom
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Koliko se čeka na granicama tokom večeri Pojačan saobraćaj na auto-putevima, na ovim prelazima i do tri sata
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana