Повезане вести

“Чишћење” Марине Абрамовић у 6.23 ујутру у Музеју савремене уметности (ФОТО)

“Чишћење” Марине Абрамовић у 6.23 ујутру у Музеју савремене уметности (ФОТО)

Данас 21.09.2019
Једна од најзначајнијих српских уметница Марина Абрамовић данас се након 44 године обратила домаћој јавности и пожелела им добродошлицу на изложбу која приказује најзначајнија дела њеног богатог опуса. Ауторка се обратила… »
Ретроспективна изложба Марине Абрамовић у МСУ

Ретроспективна изложба Марине Абрамовић у МСУ

Н1 Инфо 21.09.2019
Велика ретроспективна изложба "Чистач" Марине Абрамовић отворена је у раним јутарњим часовима у Музеју савремене уметности у Београду и траје све до 20. јануара 2020. године. "Дошла сам у Београд отвореног срца", казала је… »
Марина Абрамовић: Балкан је присутан у многим мојим радовима

Марина Абрамовић: Балкан је присутан у многим мојим радовима

Бета 21.09.2019
Поводом отварања ретроспективне изложбе "Чистач", заказаног за данас у 13 часова, Марина Абрамовић рано јутрос се,  обратила домаћој јавности и пожелела им добродошлицу на изложбу која приказује најзначајнија дела њеног богатог… »
Ретроспектива Марине Абрамовић у Београду: Уметник мора да чисти своје радове

Ретроспектива Марине Абрамовић у Београду: Уметник мора да чисти своје радове

Н1 Инфо 21.09.2019
Велика ретроспективна изложба "Чистач" Марине Абрамовић отворена је у раним јутарњим часовима у Музеју савремене уметности у Београду и траје све до 20. јануара 2020. године. "Дошла сам у Београд отвореног срца", казала је… »
Марина Абрамовић: Када сам отишла из ове земље, ја сам полетела, али сада сам дошла на своје тло

Марина Абрамовић: Када сам отишла из ове земље, ја сам полетела, али сада сам дошла на своје тло

Телеграф 21.09.2019
Она се присетила да је пре 44 године последњи пут излагала у Београду. - Није застрашујеће скочити и полетети, морате скочити са облакодера и опасност почиње када треба да дотакнете тло. Пре 44 године, када сам напуштала своју… »

Вести дана »