Povezane vesti
Otvorena izložba Marine Abramović u Beogradu: Došla sam na svoje tlo
Politika 21.09.2019
„Da sam postala zvezda u dvadesetim ili tridesetim godinama, sada bih već bila mrtva. Uspeh je dolazio postepeno i nikada me nije promenio, jer sam uvek smatrala da je to prolazno”, kazala je umetnica. Hvala vam na ranom buđenju, obratila se Marina… »
Marina je živela u makedonskoj 33, a njen dečko preko puta: Zna da savija sarme, a na groblju je učila zbog samo jedne stvari…
Kurir 21.09.2019
Čuvena Marina Abramović prisetila se da je pre 44 godine poslednji put izlagala u rodnom Beogradu. Nakon toga izlagala je širom sveta, ali nikada nije pozvana u Srbiju sve dok to nije učinila premijerka Ana Brnabić, kada je došla na njenu izložbu u Oslu… »
Marina Abramović: Ja sam srpska umetnica (foto+video)
Večernje novosti 21.09.2019
Marina Abramović u subotu otvorila retrospektivnu izložbu "Čistač", a prethodno, u cik zore, predstavila je domaćim i stranim medijima. NIJE zastrašujuće skočiti i poleteti. Možete skočiti sa oblakodera, opasnost počinje kada treba da dotaknete tlo. Pre… »
Jutro sa Marinom: Otvaranje retrospektive "Čistač" u msu
Večernje novosti 21.09.2019
Marina Abramović, od 6.23 u Muzeju savremene umetnosti, će prvo medijima predstaviti retrospektivu "Čistač", koja će u 13 časova biti svečano otvorena. SA prvim vozilima gradske čistoće, krenuće u cik zore novinarske ekipe ka Ušću, gde će Marina… »
Vesti dana »

Izbori u Češkoj: Pobedio Babiš, propao referendum o izlasku iz EU/NATO
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih

Uklonjena stabla sa puteva: Saobraćaj normalizovan na nekim deonicama, kamioni čekaju na Batrovcima
Serbian News Media pre 55 minutajoš 27 povezanih

Arsenal rutinski sa Vest Hemom, Šeško konačno strelac na "Old Trafordu"
RTS pre 35 minutajoš 43 povezane

Mediji: Hamas nije postigao konsenzus oko razoružanja svojih pripadnika
NIN pre 4 satijoš 46 povezanih

Bela kuća povukla nominaciju za ambasadora u Srbiji, Brnović krivi birokrate
Južne vesti pre 1 satjoš 24 povezane