Повезане вести
Погледајте драматичну борбу раднице из Младеновца са разбојником: Није хтела да му преда новац, јурио је, држао је на нишану…
Курир 21.09.2019
У ресторану брзе хране у Младеновцу синоћ касно око 2 сата наоружани мужкарац извео је покушај оружане пљачке, а Курир је дошао до снимка борбе са радницом, која је одбила да му преда новац. Да подсетимо, разбојник је поручио… »
Исповест власника локала у Младеновцу где се одиграла драма са разбојником: Радница је хтела да преда новац, а онда се…
Курир 21.09.2019
Лопов је седео и мирно јео, сачекао је да се локал испразни, а онда пришао радници, уперио пиштољ у њу и тражио новац, испричао је Зоран Јанковић, власник локала у Младеновцу у којем се ноћас одвијала драма. Негде између 2 и 3… »
Прича полицајца хероја: Ево како је голорук спасао жену, иако му је пиштољ био уперен у главу (фото)
Вечерње новости 21.09.2019
Немања Павловић (29), припадник Полицијске бригаде, иако је био ван дужности, спасао живот жени. Осумњичени за напад који је претио пиштољем, ухапшен је и одређен му је притвор. ДА је полицијац на дужности, и када скине… »
Полицајац херој: Голорук савладао пљачкаша: Гледао сам право у цев пиштоља, али страха није било, опет бих исто урадио
Блиц 21.09.2019
Како сазнајемо, разбојник је ушао у локал, поручио храну, сачекао да остале муштерије изађу напоље, а затим уперио пиштољ у радницу ресторана (56) и тражио да му преда новац. Уплашена радница је почела да дозива помоћ и… »
Ово је полицајац херој из Младеновца! Немања (29) голорук изашао пред разбојника: Чуо сам радницу како дозива помоћ, само сам…
Курир 21.09.2019
Полицајац херој Немања Павловић (29) који је, иако није био на дужности, голим рукама савладао наоружаног разбојника описао је данас како је изгледала та акција у ресторану у Младеновцу. "Чуо сам како радница позива у помоћ… »
Ухапшен осумњичени за разбојништво у Младеновцу
Дневник 21.09.2019
БЕОГРАД: Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су А.С. (1980) из Сјенице због постојања основа сумње да је извршио кривично дело разбојништво у покушају. Он је осумњичен да је у ноћи између петка и… »
Сјеничак покушао да отме новац од раднице угоститељског објекта, спречио га полицајац ван дужности
ИндексОнлине 21.09.2019
БЕОГРАД – Београдска полиција ухапсила је А.С. (39) из Сјенице због сумње да је у ноћи измедју петка и суботе уз претњу пиштољем покушао да одузме новац од раднице у једном угоститељском објекту у Младеновцу, саопштило је… »
Ухапшен због пљачке кафане у Младеновцу, савладао га полицајац у цивилу
Н1 Инфо 21.09.2019
Београдска полиција ухапсила је А.С. (39) из Сјенице због сумње да је у ноћи измедју петка и суботе уз претњу пиштољем покушао да одузме новац од раднице у једном угоститељском објекту у Младеновцу, саопштило је Министарство… »
Кад си малер ни пиштољ не помаже: Разбојника разоружао голорук полицајац
Мондо 21.09.2019
Краткотрајна драма пред једним угоститељским објектом у Младеновцу завршила се хапшењем средовечног разбојника. Иако је био наоружан, није успео у науму јер наишао је полицајац... Краткотрајна драма пред једним угоститељским… »
Драма у Младеновцу: Полицајац херој, иако ван дужности, голим рукама савладао разбојника с пиштољем
Телеграф 21.09.2019
Ухапшеном је одређено задржавање до 48 сати. Током ноћи у угоститељском објекту брзе хране "Пинк пантер" у Улици краља Александра Обреновића у Младеновцу дошло је до покушаја разбојништва, који је успео да спречи један… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро