Povezane vesti
Osmehom krijem svaku suzu: Sanja Marinković otvorila dušu, evo sa kakvim problemom se suočila!
Kurir 21.09.2019
Sanja Marinković podelila je sa svima na društvenim mrežama kako se oseća. Voditeljku često viđamo sa osmehom na licu, ali je priznala šta se iza toga krije. "Kada me srce zaboli osmehom se trudim da sakrijem svaku suzu, tražim reči i vreme koji mi daju… »
"Kada me srce zaboli, osmehom krijem svaku suzu": Sanja Marinković progovorila o problemu sa kojim se suočila
Blic 21.09.2019
Televizija Pink proslavila je 25. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a brojne poznate ličnosti su ovom prilikom došle su da obeleže taj specijalan dan. Na ovom veličanstvenom događaju pojavila se i voditeljka Sanja Marinković, jedna od zaštitnih… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres pogodio Japan: Najmanje 23 osobe povređene, izdato upozorenje na cunami, struja nestala u 2.700 domova
Euronews pre 39 minutajoš 37 povezanih
Ove lokacije nemaju drugu pumpu osim NIS-ove! Đedović: Dosta pravnih lica prešlo na novog snabdevača ili traži alternativu
Blic pre 4 minutajoš 47 povezanih
„Pick and roll“ sa Mićom Berićem: Zvezdina noćna mora je Barsa u Beogradu, novi trener Partizana i život posle Željka VIDEO
Nova pre 3 satajoš 70 povezanih