Povezane vesti
Osmehom krijem svaku suzu: Sanja Marinković otvorila dušu, evo sa kakvim problemom se suočila!
Kurir 21.09.2019
Sanja Marinković podelila je sa svima na društvenim mrežama kako se oseća. Voditeljku često viđamo sa osmehom na licu, ali je priznala šta se iza toga krije. "Kada me srce zaboli osmehom se trudim da sakrijem svaku suzu, tražim reči i vreme koji mi daju… »
"Kada me srce zaboli, osmehom krijem svaku suzu": Sanja Marinković progovorila o problemu sa kojim se suočila
Blic 21.09.2019
Televizija Pink proslavila je 25. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a brojne poznate ličnosti su ovom prilikom došle su da obeleže taj specijalan dan. Na ovom veličanstvenom događaju pojavila se i voditeljka Sanja Marinković, jedna od zaštitnih… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Kraj protesta kod Vukovog spomenika, rektor sa studentima položio venac na Novom groblju
Nova pre 1 satjoš 13 povezanih
Odron zatvorio magistralni put Bijeljina-Tuzla, proglašena opasnost od poplava
Euronews pre 2 satajoš 28 povezanih
Uživo: Kriza na Bliskom istoku Tramp: Iranu ističe vreme za dogovor, još 48 sati i pakao će zavladati nad njima
Euronews pre 35 minutajoš 56 povezanih
Borba za vrh: Penjaroja jasan – „Očekuje nas jedna od najkvalitetnijih ekipa“!
Hot sport pre 59 minutajoš 53 povezane
Etnološkinja otkriva običaje na Lazarevu subotu; Sa posebnom pažnjom uzmite grančicu
B92 pre 3 satajoš 26 povezanih