Povezane vesti
Zabranili vernicima da pale sveće kupljene van crkve u Aleksandrovcu: "To nam je najveći prihod"
Telegraf 21.09.2019
U aleksandrovačkoj Crkvi Svetog Nikolaja pravdaju se da je prodaja sveća najveći crkveni prihod. Zabranjeno paljenje sveća kupljenih van crkve - natpis je koji je zaprepastio veliki broj vernika u Aleksandrovcu, a ova odluka jednoglasno je doneta u… »
Nezapamćen skandal u Srbiji, vernici šokirani! Sveštenik im zbranio da pale sveće koje nisu kupili u crkvi!
Kurir 21.09.2019
Crkveni odbor u Aleksandrovcu doneo je po mnogima nesvakidašnju i začuđujuću odluku da se zabrani vernicima da pale sveće koje nisu kupili u crkvi. Kao razlog za to navode da je prodaja sveća najveći crkveni prihod. - Primećeno je da pojedini parohijani… »
Vesti dana »

Ponovo se zatreslo rusko poluostrvo: Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali pogodio Kamčatku
Mondo pre 7 minutajoš 12 povezanih

Sinančević nije uspeo da se plasira u finale na Svetskom prvenstvu, izmaklo za 21 centimentar: Nije bio moj dan, očekivao sam mnogo više
Dnevnik pre 3 minutajoš 15 povezanih

"Ja ću se pobrinuti za to": Oglasila se udovica Čarlija Kirka: Nemaš pojima kakvu si vatru zapalio u ovoj ženi, niko nikada neće zaboraviti ime mog muža!
Blic pre 43 minutajoš 8 povezanih

Ponoš: Vučić pokušava da se pridigne pridržavajući se za vojsku, ali je politički mrtvac
N1 Info pre 7 minutajoš 1 povezana