Povezane vesti
Jedva su je ispratili iz rijaliti kuće! Ugasila sam se, a i šta će njima neka bakica od 63 godine?!
Kurir 22.09.2019
Iva Grgurić i Monja Milenković Marenzi prethodne noći takmičile su se za ostanak u Beloj kući "Zadruge 3". Iva je uspela da se izbori, te je zato Monja pokupila svoje stvari pa nakon studija gde j uje dočekala Dušica Jakovljević otišla svojoj kući… »
Izbacivanje: Monja je otkrila ko je koketa, a ko je zaljubljen napolju! (VIDEO)
Svet plus 22.09.2019
Zadruga 3- izbacivanje! Nakon zanimljive igre koju je Veliki šef pripremio za nominovane učesnice Monju Milenković i Ivu Grgurić, velelepno imanje u Šimanovcima je zauvek napustila Monja, koja je osvojila 25% glasova publike. Glumica se odmah zaputila ka… »
Jedva su se oprostili: Ona je izbačena iz "Zadruge", progovorila o navodnoj aferi sa oženjenim pevačem: "Imam 10 godina mlađeg…
Blic 22.09.2019
Sinoć je u "Zadruzi" održano još jedno izbacivanje, a publika je glasala između Ive Grgurić i glumice Monje Milenković. Iva i Monja najpre su odigrale igricu za dupliranje glasova, u kojoj je pobedila Iva, te je voditelj Ognjen Amidžić saopštio da je ona… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 35 povezanih

Jako nevreme i poplave u Boru uz upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 37 povezanih

Dodik: Narod će na referendumu odlučiti da li ću ostati predsednik RS
Beta pre 45 minutajoš 171 povezana

"U Partizanu sam 3 godine i prvi put mi neko veruje": Nemanja Trifunović pogledao u Blagojevića i rekao mu sve
Mondo pre 50 minutajoš 26 povezanih