Povezane vesti

50.000 Ljudi je gledalo samo u nju Ceca napravila lom u Makedoniji, a tek da vidite kako je izgledala (video)

50.000 Ljudi je gledalo samo u nju Ceca napravila lom u Makedoniji, a tek da vidite kako je izgledala (video)

Blic 22.09.2019
Nakon koncerta koji je u petak uveče održala na gradskom trgu u Vršcu, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović zaputila se u Makedoniju. Samo dan nakon što je pred 35.000 ljudi održala koncert za pamćenje, Ceca je u Štipu pred 50.000 ljudi oborila… »
3 Dana bila je na infuziji! Ceca iskreno o zdravstvenom stanju: Uvek sam govorila da mi nije ništa!

3 Dana bila je na infuziji! Ceca iskreno o zdravstvenom stanju: Uvek sam govorila da mi nije ništa!

Kurir 22.09.2019
Svetlana Ceca Ražnatović razvalila je trg u Vršcu iako prehlađena i sa temperaturom. Kako kaže, nije joj prvi put da ovako "pregura" kada joj nije dobro, jer je po prirodi borac. "Uhvatio me je neki izuzetno jak virus. Nisam žena koja bi mogla da… »
"Ne cvetaju mi uvek ruže, ja sam borac": Ceca progovorila o teškim trenucima kroz koje prolazi (video)

"Ne cvetaju mi uvek ruže, ja sam borac": Ceca progovorila o teškim trenucima kroz koje prolazi (video)

Blic 22.09.2019
Radan vikend najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović započela je koncertom na gradskom trgu u Vršcu. Pred nekoliko desetina hiljada ljudi na temperaturi ispod deset stepeni celzijusa Ceca je zagrejala svoje fanove velikim hitovima. Na… »

Vesti dana »