Povezane vesti
Kako zaboraviti maksimirsku katastrofu?
Mozzart sport 22.09.2019
Atalanta u problemu. (Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima) U centru pažnje nedeljnog programa mečeva u Seriji A su nastupi Rome i Lacija. Đalorosi imaju težak ispit u Boloniji koja zna samo za pobede na Dal’Ari od februara, a Lacio protiv Parme više nema… »
Nedelja u Seriji A: Roma i Lacio bez prava na grešku, Napoli u derbiju juga hvata priključak
Mozzart sport 22.09.2019
Tomović, Kolarov, Maksimović i Milinković Savić najavljeni u startnim postavama, Makedonac Elmas oduševio Italijane. (Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima) U centru pažnje nedeljnog programa mečeva u Seriji A su nastupi Rome i Lacija. Đalorosi imaju težak… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 18 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane