Повезане вести

Могао је да заспи и да се никада не пробуди! Металним штанглама и циглама су ми тукли сина без милости, док сам га ја чекала…

Могао је да заспи и да се никада не пробуди! Металним штанглама и циглама су ми тукли сина без милости, док сам га ја чекала…

Курир 23.09.2019
"Мартин Барна (17) из Новог Кнежевца убијен је 13. септембра, два месеца пре прославе пунолетства, а њега су на смрт претукли вршњаци. За његово убиство осумњичени су браћа М.Д. (19), Ј.Д. (18), као и двојица малолетника, 16… »
Откривено где је мартин (17) требало да буде кобног дана: Она га је чекала код куће, а он се није јављао! Лежао је мртав у…

Откривено где је мартин (17) требало да буде кобног дана: Она га је чекала код куће, а он се није јављао! Лежао је мртав у…

Курир 23.09.2019
Због сумње да су на смрт претукли младића Мартина Барну из Новог Кнежевца, ухапшени су М. Д. (19), Ј. Д. (18), као и двојица малолетника који имају 16 и 15 година, такође из ове банатске варошице. Они су сумњиче да су после… »
Тужна судбина мартина (17) кога су насилници тукли до смрти: Двапут ове године избачен из куће, живео је у шупи у дворишту…

Тужна судбина мартина (17) кога су насилници тукли до смрти: Двапут ове године избачен из куће, живео је у шупи у дворишту…

Курир 23.09.2019
Мартин Барна (17) који је 18. септембра убијен у тучи, у парку у Новом Кнежевцу, ове је године већ два пута морао да напусти свој дом. Пред крај живота дечак је живео у шупи, у дворишту своје баке. Мартинови родитељи су… »
Дечаци који су убили Мартина годинама терорисали цео град: Тукли га до смрти, па отишли да једу! Овог лета претукли су…

Дечаци који су убили Мартина годинама терорисали цео град: Тукли га до смрти, па отишли да једу! Овог лета претукли су…

Курир 23.09.2019
Мартин Барна (17) из Новог Кнежевца убијен је 13. септембра, два месеца пре прославе свог пунолетства. Он је страдао у вршњачком насиљу, а осумњичени за његово убиство су у овом месту познати по проблематичном понашању, те… »
Четири брата из Новог Кнежевца су осумњичена за свиреп злочин који је Србију оставио без речи

Четири брата из Новог Кнежевца су осумњичена за свиреп злочин који је Србију оставио без речи

Блиц 23.09.2019
Због сумње да су у Новом Кнежевцу убили Мартина Барну, који је тек требао да напуни 18 година, ухапшени су М. Д. (19), Ј. Д. (18), као и двојица малолетника старости 16 и 15 година, сазнаје "Блиц". Они су осумњичени да су након… »
"Мислила сам да неко пијан лежи": Четворица браће насмрт претукла младића у парку и побегла, пролазница затекла стравичан…

"Мислила сам да неко пијан лежи": Четворица браће насмрт претукла младића у парку и побегла, пролазница затекла стравичан…

Блиц 22.09.2019
Четири младића, од који су двојица малолетници, ухапшени су због сумње да су насмрт пребили седамнаестогодишњака Мартина Барну из Новог Кнежевца. Беживотно тело младића пронађено је 18. септембра у парку у Новом Кнежевцу који… »
Бруталност у Новом Кнежевцу: Шутирали познаника до смрти

Бруталност у Новом Кнежевцу: Шутирали познаника до смрти

Вечерње новости 22.09.2019
У Новом Кнежевцу четворица младића убила Мартина Барну (17). Младићу услед јаких удараца у стомак пукла јетра. Осумњичени у притвору. Тело младића нађено у парку, насилници приведени одмах. Четворица младића из Новог Кнежевца… »
"Напали су га и вече пре": Деда убијеног младића каже да је његов унук и раније био жртва браће која су га претукла насмрт…

"Напали су га и вече пре": Деда убијеног младића каже да је његов унук и раније био жртва браће која су га претукла насмрт…

Блиц 22.09.2019
Мартин Барна (17) из Новог Кнежевца који је, како се сумња, преминуо након што су га брутално претукла четворица младића и раније је био жртва вршњачког насиља, и то истих младића који су приведени због сумње да су починили… »

Вести дана »