Повезане вести
Сејдуба Сума: Знам да сам разочарао навијаче, али нека знају да могу и желим више од овога!
Хот спорт 23.09.2019
Стрелац првог гола за Партизан Сејдуба Сума говорио је данас о 161. вечитом дербију, али и о свом доласку у Београд и не баш најбољим партијама. Ипак, на самом почетку Сејдуба Сума је открио шта за њега значи вечити дерби… »
"Разумем сумњу у мене, али је било питање времена кад ћу да: Прорадим!" Сума о голу који је преломио дерби: Мени је част!
Спортал блиц 23.09.2019
Стрелац водећег гола за Партизан у 161. вечитом дербију, Сејдуба Сума, отворено је говорио о емоцијама после победе над Црвеном звездом од 2:0 у деветом колу Суперлиге Србије, нарочито у светлу оспоравања његових квалитета као… »
Илиев дочекао својих пет минута: Блистали смо у дербију
Н1 Инфо 23.09.2019
Сејдуба Сума био је један од најзаслужнијих за победу Партизана у 161. вечитом дербију, а како је сам истакао, захвалио је бившем функционеру црно-белих Ивице Илиеву што га је довео у клуб и за све што је учинио за њега. Све то… »
Медији у региону о 161. вечитом дербију: Голчине Партизана, нереди...
Спортски журнал 23.09.2019
Медији из региона посветили су велику пажњу 161. вечитом београдском дербију и победи фудбалера Партизана над Црвеном звездом (2:0). Хрватски Индекс преноси да је "Партизан голчинама у завршници срушио Звезду у драматичном… »
Одбрана Партизана задовољна мушком игром црно-белих: "Нисмо очекивали овакву Звезду у вечитом дербију!"
Спортал блиц 23.09.2019
Партизан је тријумфовао у 161. дербију против Црвене звезде, а поготке за црно-беле на стадиону у Хумској постигли су Сејдуба Сума у 83, односно Зоран Тошић у 92. минуту меча. После великог успеха против шампиона Србије говорио… »
Илиев дочекао и својих пет минута, након дербија о Суми и "за класу бољем Партизану"!
Спортске.нет 23.09.2019
Бивши функционер "црно-белих" није крио задовољство. Сејдуба Сума био је један од најзаслужнијих за победу Партизана у 161. Вечитом дербију. Велики разлог за задовољство имао је бивши спортски директор "црно-белих" Ивица Илиев… »
Сума разбеснео "делије", ево шта је била порука код прославе гола!
Спортске.нет 23.09.2019
Офанзивни везиста својим гестом подигао велику буру. Један од јунака Партизана у 161. Вечитом дербију био је Сејдуба Сума. Дуго оспоравани фудбалер је уласком са клупе оплеменио игру "црно-белих", а у 83. минуту сјајним ударцем… »
Играчи партизана презадовољни: Надиграли смо Звезду, затворили смо све што је требало
Вечерње новости 22.09.2019
Заслужено смо победили, били смо бољи у сваком сегменту игре. Знали смо да имамо добар тим и да можемо да се носимо са њима - каже Милетић. Најлепше је уз сина славити - додаје Стојковић. Партизан је обрадовао своје навијаче. У… »
Нисам провоцирао навијаче: Сума одушевљен победом "Постигао сам гол на северној страни, да ли је требало да трчим сто метара…
Спортал блиц 22.09.2019
Један од хероја Партизана у победи над Црвеном звездом у 161. дербију, Сејдуба Сума, није био превише изненађен евроголом који је постигао у 83. минуту меча. Гвинејац је након дуела истакао: - То је ствар форме. Сви то знамо. Од… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 6 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

"Путин и Зеленски се Мрзе више од свега, баш ми отежавају": Трамп се жалио у Белој кући пред новинарима: "Нисам рекао да ће победити"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана

Жељко Обрадовић о повреди Карлика Џонса: Не изгледа добро, али видећемо
Данас пре 3 сатајош 1 повезана