Повезане вести

Сејдуба Сума: Знам да сам разочарао навијаче, али нека знају да могу и желим више од овога!

Сејдуба Сума: Знам да сам разочарао навијаче, али нека знају да могу и желим више од овога!

Хот спорт 23.09.2019
Стрелац првог гола за Партизан Сејдуба Сума говорио је данас о 161. вечитом дербију, али и о свом доласку у Београд и не баш најбољим партијама. Ипак, на самом почетку Сејдуба Сума је открио шта за њега значи вечити дерби… »
"Разумем сумњу у мене, али је било питање времена кад ћу да: Прорадим!" Сума о голу који је преломио дерби: Мени је част!

"Разумем сумњу у мене, али је било питање времена кад ћу да: Прорадим!" Сума о голу који је преломио дерби: Мени је част!

Спортал блиц 23.09.2019
Стрелац водећег гола за Партизан у 161. вечитом дербију, Сејдуба Сума, отворено је говорио о емоцијама после победе над Црвеном звездом од 2:0 у деветом колу Суперлиге Србије, нарочито у светлу оспоравања његових квалитета као… »
Илиев дочекао својих пет минута: Блистали смо у дербију

Илиев дочекао својих пет минута: Блистали смо у дербију

Н1 Инфо 23.09.2019
Сејдуба Сума био је један од најзаслужнијих за победу Партизана у 161. вечитом дербију, а како је сам истакао, захвалио је бившем функционеру црно-белих Ивице Илиеву што га је довео у клуб и за све што је учинио за њега. Све то… »
Медији у региону о 161. вечитом дербију: Голчине Партизана, нереди...

Медији у региону о 161. вечитом дербију: Голчине Партизана, нереди...

Спортски журнал 23.09.2019
Медији из региона посветили су велику пажњу 161. вечитом београдском дербију и победи фудбалера Партизана над Црвеном звездом (2:0). Хрватски Индекс преноси да је "Партизан голчинама у завршници срушио Звезду у драматичном… »
Одбрана Партизана задовољна мушком игром црно-белих: "Нисмо очекивали овакву Звезду у вечитом дербију!"

Одбрана Партизана задовољна мушком игром црно-белих: "Нисмо очекивали овакву Звезду у вечитом дербију!"

Спортал блиц 23.09.2019
Партизан је тријумфовао у 161. дербију против Црвене звезде, а поготке за црно-беле на стадиону у Хумској постигли су Сејдуба Сума у 83, односно Зоран Тошић у 92. минуту меча. После великог успеха против шампиона Србије говорио… »
Илиев дочекао и својих пет минута, након дербија о Суми и "за класу бољем Партизану"!

Илиев дочекао и својих пет минута, након дербија о Суми и "за класу бољем Партизану"!

Спортске.нет 23.09.2019
Бивши функционер "црно-белих" није крио задовољство. Сејдуба Сума био је један од најзаслужнијих за победу Партизана у 161. Вечитом дербију. Велики разлог за задовољство имао је бивши спортски директор "црно-белих" Ивица Илиев… »
Сума разбеснео "делије", ево шта је била порука код прославе гола!

Сума разбеснео "делије", ево шта је била порука код прославе гола!

Спортске.нет 23.09.2019
Офанзивни везиста својим гестом подигао велику буру. Један од јунака Партизана у 161. Вечитом дербију био је Сејдуба Сума. Дуго оспоравани фудбалер је уласком са клупе оплеменио игру "црно-белих", а у 83. минуту сјајним ударцем… »
Играчи партизана презадовољни: Надиграли смо Звезду, затворили смо све што је требало

Играчи партизана презадовољни: Надиграли смо Звезду, затворили смо све што је требало

Вечерње новости 22.09.2019
Заслужено смо победили, били смо бољи у сваком сегменту игре. Знали смо да имамо добар тим и да можемо да се носимо са њима - каже Милетић. Најлепше је уз сина славити - додаје Стојковић. Партизан је обрадовао своје навијаче. У… »
Нисам провоцирао навијаче: Сума одушевљен победом "Постигао сам гол на северној страни, да ли је требало да трчим сто метара…

Нисам провоцирао навијаче: Сума одушевљен победом "Постигао сам гол на северној страни, да ли је требало да трчим сто метара…

Спортал блиц 22.09.2019
Један од хероја Партизана у победи над Црвеном звездом у 161. дербију, Сејдуба Сума, није био превише изненађен евроголом који је постигао у 83. минуту меча. Гвинејац је након дуела истакао: - То је ствар форме. Сви то знамо. Од… »

Вести дана »