Повезане вести
Џонсон: Верујем да је Иран одговоран за напад на саудијске нафтне погоне
РТС 23.09.2019
Британија верује да је Иран одговоран за напад на саудијска нафтна постројења и са САД и европским савезницима ће радити на заједничком одговору, рекао је британски премијер Борис Џонсон. "Са веома високим степеном вероватноће… »
Џонсон: Иран одговоран за нападе на Саудијску Арабију
Нови магазин 23.09.2019
Британски премијер Борис Џонсон изјавио је да је Велика Британија закључила да је Иран одговоран за нападе на нафтна постројења у Саудијској Арабији и да ће Лондон размотрити учешће у америчком пројекту јачања одбрамбених… »
Џонсон: Верујемо да је Техеран одговоран за нападе на саудијске рафинерије
Блиц 23.09.2019
Велика Британија верује да је Иран одговоран за нападе на саудијска нафтна постројења и радиће са САД и европским савезницима на заједничком одговору, рекао је данас британски премијер Борис Џонсон. САД и Саудијска Арабија су… »
Џонсон: Иран је одговоран за нападе на постројења у Саудијској Арабији
Н1 Инфо 23.09.2019
Британски премијер Борис Џонсон изјавио је да је Велика Британија закључила да је Иран одговоран за нападе на нафтна постројења у Саудијској Арабији и да ће Лондон размотрити учешће у америчком пројекту јачања одбрамбених… »
Вести дана »
"Ја сам православни Србин и поносан сам на корене!" Овако је о себи говорио Марк Брновић: "Покупио сам најбоље од целог Балкана" (фото)
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Временска прогноза за среду 14. јануар 2026: Топлије, температура до 12 степени
Бета пре 3 сатајош 2 повезане