Повезане вести
"Била је дивно дете, много нас је потресла трагедија": Комшије и пријатељи девојке страдале код Лазаревца скрхани болом
Блиц 23.09.2019
Аранђеловачком улицом у којој је живела Тамара С. (21), девојка која је страдала у удесу који се догодио у Трбушници код Лазаревца, а у ком је повређена њена другарица Јелена М, завладала је туга. Комшије и пријатељи окупили су… »
"Повреда је била страшна": Потресна исповест очевидаца стравичне несреће код Лазаревца у којој је страдала девојка (21)
Блиц 23.09.2019
- Када сам пришао видео сам девојку крваве главе, мислим да је била жива још неколико минута, повреда је била страшна - описали су очевици стравичну саобраћајну несрећу која се јуче догодила у месту Трбушница, недалеко од… »
Тамара (21) је страдала у удесу код Трбушнице, њена пријатељица је повређена, а призор са места несреће слама срца (фото)
Блиц 23.09.2019
У тешком удесу који се јуче догодио у Трбушници код Лазаревца живот је изгубила Тамара С. (21), док је њена пријатељица Јелена М, која је била на месту сувозача, повређена. Девојке су се кретале из смера Даросаве према… »
Ужасни призори са места несреће код Лазаревца у којој је погинула Тамара (21) Очевици у шоку: Овако нешто још нисам видео…
Курир 23.09.2019
Тамара Стојановић (21) настрадала је у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у Трбушници код Лазаревца. С њом је у аутомобилу била и њена другарица Јелена М, која је повређена. У тренутку несреће, Тамара је возила… »
Тамара (21) је настрадала у стравичној несрећи код лазаревца: Вест о њеној смрти одјекнула, другарица открила потресне…
Курир 23.09.2019
Тамара Стојановић (21) из Аранђеловца погинула је у недељу када је аутомобилом "опел корса", којим је управљала, слетела с пута и ударила у стуб. С њом је у возилу била је и њена другарица Јелена М, такође из Аранђеловца, и… »
Вести дана »

Кловн из беле куће опет лаже: "Америка има највећи нуклеарни арсенал, па затим следе Русија и Кина!"
Правда пре 1 сатјош 98 повезаних

Хиљаде људи на маршу у Будимпешти подржало Орбана, на ривалском скупу хиљаде подржале опозицију
Бета пре 16 минутајош 22 повезане

Трговци су и даље дрско креативни Министарка Јагода Лазаревић: Ове недеље мењамо уредбу о ограничењу маржи
Курир пре 3 сатајош 25 повезаних

Нето стране директне инвестиције смањене за 54 одсто у односу на исти период прошле године
Бизнис и финансије пре 6 сатијош 26 повезаних