Povezane vesti
Manter: Vučić spreman da razgovara o sporazumu s Kosovom, ne i da potpiše papir
N1 Info 23.09.2019
Bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da o sporazumu o normalizaciji odnosa s Kosovom razgovara, ali ne i da "potpiše papir". I mislim da je to dobro, jer i na Kosovu ima ljudi koji… »
"Vučić je spreman da razgovara, ne i da potpiše papir"
Pravda 23.09.2019
Američki predsednik Donald Tramp je zainteresovan da bude od pomoći u dijalogu Beograda i Prištine, kaže za Danas Kameron Manter, bivši američki ambasador u Srbiji i doskorašnji predsednik Ist Vest instituta (EWI). Manter je u Beogradu proteklih dana… »
"Vučić je spreman za normalizaciju odnosa, ali ne i da potpiše papir": Manter o dijalogu BG i PR
Telegraf 23.09.2019
- I mislim da je to dobro, jer i na Kosovu ima ljudi koji su spremni da razgovaraju - konstatovao je Manter. Bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da o sporazumo o… »
Manter: Vučić nije spreman da potpiše papir
RTV 23.09.2019
BEOGRAD - Bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da o sporazumu o normalizaciji odnosa sa Kosovom razgovara, ali ne i da "potpiše papir". I mislim da je to dobro, jer i na… »
Kameron Manter: Vučić je spreman da razgovara, ne i da potpiše papir
Danas 23.09.2019
Kameron Manter, bivši američki ambasador u Srbiji i doskorašnji predsednik Ist Vest instituta (EWI) o razgovorima sa srpskim državnim vrhom Američki predsednik Donald Tramp je zainteresovan da bude od pomoći u dijalogu Beograda i Prištine, kaže za Danas… »
Vesti dana »
Dijana Hrka obustavila štrajk glađu, ostaje ispred Skupštine Srbije
Beta pre 51 minutajoš 136 povezanih
Haos kod auto-puta Novi Sad - Beograd: Grom udario u drvo, stvorile se velike kolone (Video)
Mondo pre 20 minutajoš 56 povezanih
Tramp podržava zakon o sankcijama za zemlje koje posluju sa Rusijom sa carinama do 500%
Naslovi.ai pre 7 satijoš 25 povezanih
Goran Vesić napustio Tužilaštvo nakon saslušanja, odbio da odgovori na pitanja novinara (VIDEO)
N1 Info pre 55 minutajoš 40 povezanih
"Počinjemo, pa ćemo unapređivati" Domovi zdravlja će ovako dežurati od večeras
B92 pre 20 minutajoš 31 povezana