Povezane vesti
Manter: Vučić spreman da razgovara o sporazumu s Kosovom, ne i da potpiše papir
N1 Info 23.09.2019
Bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter ocenio je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da o sporazumu o normalizaciji odnosa s Kosovom razgovara, ali ne i da "potpiše papir". I mislim da je to dobro, jer i na Kosovu ima ljudi… »
"Vučić je spreman da razgovara, ne i da potpiše papir"
Pravda 23.09.2019
Američki predsednik Donald Tramp je zainteresovan da bude od pomoći u dijalogu Beograda i Prištine, kaže za Danas Kameron Manter, bivši američki ambasador u Srbiji i doskorašnji predsednik Ist Vest instituta (EWI). Manter je u Beogradu proteklih… »
"Vučić je spreman za normalizaciju odnosa, ali ne i da potpiše papir": Manter o dijalogu BG i PR
Telegraf 23.09.2019
- I mislim da je to dobro, jer i na Kosovu ima ljudi koji su spremni da razgovaraju - konstatovao je Manter. Bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da o sporazumo o… »
Manter: Vučić nije spreman da potpiše papir
RTV 23.09.2019
BEOGRAD - Bivši američki ambasador u Beogradu Kameron Manter ocenio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić spreman da o sporazumu o normalizaciji odnosa sa Kosovom razgovara, ali ne i da "potpiše papir". I mislim da je to dobro, jer i na… »
Kameron Manter: Vučić je spreman da razgovara, ne i da potpiše papir
Danas 23.09.2019
Kameron Manter, bivši američki ambasador u Srbiji i doskorašnji predsednik Ist Vest instituta (EWI) o razgovorima sa srpskim državnim vrhom Američki predsednik Donald Tramp je zainteresovan da bude od pomoći u dijalogu Beograda i Prištine, kaže za… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 46 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 34 minutajoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Laura Koveši i EU javno tužilaštvo vode istragu o slučaju pada nadstrešnice
Serbian News Media pre 3 satajoš 35 povezanih