Povezane vesti
Vanredno obraćanje Terzića: Histerija Grobara, koriste to što Vučić priznaje da navija za Zvezdu!
Telegraf 23.09.2019
Generalni direktor crveno-belih obraća se javnosti posle poraza od Partizana. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odlučio je da se obrati javnosti dan nakon potaza crveno-belih na 161. večitom derbiju, gde je Partizan potpuno nadigrao… »
Ne sviđa mi se što ti sudiš, znam da si partizanovac: Terzić otkrio šta je rekao arbitru pre derbija
Telegraf 23.09.2019
Mi smo sada dozvolili da pričaju, kevću i laju. Posle one atmosfere, smišljeno su pripremili teren - ističe Zvezdan Terzić. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, posle poraza od Partizana od 2:0 u 161. večitom derbiju, obratio se… »
Zvezda traži promenu pravila o strancima: Bajern ima trojicu Nemaca, u Srbiji vlada diskriminacija!
Telegraf 23.09.2019
Oštra reakcija Zvezde posle poraza u 161. večitom derbiju, gde crveno-beli nisu mogli da računaju na četiri stranca. Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, osvrnuo se tokom obraćanja javnosti i na pravilo o broju stranaca. U Srbiji je… »
Vesti dana »

Vučić i Fon der Lajen o reformama na putu Srbije ka EU, ali i tvrdnjama da je korišćen 'zvučni top'
BBC News pre 3 satajoš 9 povezanih

KALKULACIJE - Pariz je Partizanova šansa, a može i Zvezda da mu pomogne
Sportske.net pre 4 satijoš 2 povezane

Kremlj: Primirje na energetsku infrastrukturu tiče se rafinerija, gasovoda i elektrana
Danas pre 6 satijoš 2 povezane