Povezane vesti

Vanredno obraćanje Terzića: Histerija Grobara, koriste to što Vučić priznaje da navija za Zvezdu!

Vanredno obraćanje Terzića: Histerija Grobara, koriste to što Vučić priznaje da navija za Zvezdu!

Telegraf 23.09.2019
Generalni direktor crveno-belih obraća se javnosti posle poraza od Partizana. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, odlučio je da se obrati javnosti dan nakon potaza crveno-belih na 161. večitom derbiju, gde je Partizan potpuno nadigrao… »
Ne sviđa mi se što ti sudiš, znam da si partizanovac: Terzić otkrio šta je rekao arbitru pre derbija

Ne sviđa mi se što ti sudiš, znam da si partizanovac: Terzić otkrio šta je rekao arbitru pre derbija

Telegraf 23.09.2019
Mi smo sada dozvolili da pričaju, kevću i laju. Posle one atmosfere, smišljeno su pripremili teren - ističe Zvezdan Terzić. Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, posle poraza od Partizana od 2:0 u 161. večitom derbiju, obratio se… »
Zvezda traži promenu pravila o strancima: Bajern ima trojicu Nemaca, u Srbiji vlada diskriminacija!

Zvezda traži promenu pravila o strancima: Bajern ima trojicu Nemaca, u Srbiji vlada diskriminacija!

Telegraf 23.09.2019
Oštra reakcija Zvezde posle poraza u 161. večitom derbiju, gde crveno-beli nisu mogli da računaju na četiri stranca. Generalni direktor FK Crvena zvezda, Zvezdan Terzić, osvrnuo se tokom obraćanja javnosti i na pravilo o broju stranaca. U Srbiji je… »

Vesti dana »