Повезане вести

Звезда тражи промену правила о странцима: Бајерн има тројицу Немаца, у Србији влада дискриминација!

Звезда тражи промену правила о странцима: Бајерн има тројицу Немаца, у Србији влада дискриминација!

Телеграф 23.09.2019
Оштра реакција Звезде после пораза у 161. вечитом дербију, где црвено-бели нису могли да рачунају на четири странца. Генерални директор ФК Црвена звезда, Звездан Терзић, осврнуо се током обраћања јавности и на правило о броју… »
Не свиђа ми се што ти судиш, знам да си партизановац: Терзић открио шта је рекао арбитру пре дербија

Не свиђа ми се што ти судиш, знам да си партизановац: Терзић открио шта је рекао арбитру пре дербија

Телеграф 23.09.2019
Ми смо сада дозволили да причају, кевћу и лају. После оне атмосфере, смишљено су припремили терен - истиче Звездан Терзић. Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, после пораза од Партизана од 2:0 у 161. вечитом… »
Ванредно обраћање Терзића: Хистерија Гробара, користе то што Вучић признаје да навија за Звезду!

Ванредно обраћање Терзића: Хистерија Гробара, користе то што Вучић признаје да навија за Звезду!

Телеграф 23.09.2019
Генерални директор црвено-белих обраћа се јавности после пораза од Партизана. Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, одлучио је да се обрати јавности дан након потаза црвено-белих на 161. вечитом дербију, где је… »

Вести дана »

Данас свежије и ветровито, за викенд и изнад 30 степени

Данас свежије и ветровито, за викенд и изнад 30 степени

Мој Нови Сад пре 1 сатјош 20 повезаних
Вучиц́: Рубио тражио сусрет са мном

Вучиц́: Рубио тражио сусрет са мном

Спутник пре 1 сатјош 12 повезаних
Велика Британија спрема краљевски дочек за Трумпа

Велика Британија спрема краљевски дочек за Трумпа

Слободна Европа пре 1 сатјош 12 повезаних