Povezane vesti

Partizanov heroj samokritičan; Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene

Partizanov heroj samokritičan; Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene

Večernje novosti 23.09.2019
Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je danas da mu je čast što je protiv Crvene zvezde opravdao poverenje onih koji su verovali u njega, bili strpljivi i podržavali ga. ČEKAO je Partizan dugo pravog Sejdubu Sume i od početka ove sezone konačno… »
Suma iskren: "Razumem one koji nisu verovali u mene..."

Suma iskren: "Razumem one koji nisu verovali u mene..."

Sportske.net 23.09.2019
Ofanzivac Partizana opravdao ukazano poverenje na sinoćnjem derbiju. Fudbaler Partizana Sejduba Suma mnoge je navijače bacio u trans svojim golom u jučerašnjem derbiju. Pogodak protiv Crvene zvezde kao da nagoveštava da ćemo u nastavku sezone videti… »
Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene

N1 Info 23.09.2019
Strelac prvog pogotka za Partizan u pobedi protiv Crvene zvezde Sejduba Suma je govorio za klupski sajt o planovima za aktuelnu sezonu, ali i o pogotku koji je doveo crno-bele u predsnost. pic.twitter.com/J672LcVpZI Sejduba Suma je protiv Crvene zvezde… »
Sumina zahvalnica Miloševiću: Razumem one koji nisu verovali u mene, šef jeste

Sumina zahvalnica Miloševiću: Razumem one koji nisu verovali u mene, šef jeste

Mozzart sport 23.09.2019
“Znam da mogu još bolje“, kaže junak Partizanove pobede u 161. večitom derbiju. Od najvećeg Partizanovog promašaja do junaka 161. večitog derbija. Dalek je put prešao Sejduba Suma otkako se početkom leta vratio u Humsku i tamo zatekao Sava… »

Vesti online 23.09.2019
Junak Partizanove pobede u 161. „večitom derbiju“ ističe da ga nije izdalo strpljenje dok nije bio u prvom planu. Napadač iz Gvineje Sejduba Suma (28) nije prvi put postigao gol u „večitom derbiju“. Bio je strelac iz penala u 156. derbiju… »

Vesti dana »