Повезане вести

Партизанов херој самокритичан; Сума: Разумем оне који нису веровали у мене

Партизанов херој самокритичан; Сума: Разумем оне који нису веровали у мене

Вечерње новости 23.09.2019
Фудбалер Партизана Сејдуба Сума рекао је данас да му је част што је против Црвене звезде оправдао поверење оних који су веровали у њега, били стрпљиви и подржавали га. ЧЕКАО је Партизан дуго правог Сејдубу Суме и од почетка… »
Сума искрен: "Разумем оне који нису веровали у мене..."

Сума искрен: "Разумем оне који нису веровали у мене..."

Спортске.нет 23.09.2019
Офанзивац Партизана оправдао указано поверење на синоћњем дербију. Фудбалер Партизана Сејдуба Сума многе је навијаче бацио у транс својим голом у јучерашњем дербију. Погодак против Црвене звезде као да наговештава да ћемо у… »
Сума: Разумем оне који нису веровали у мене

Н1 Инфо 23.09.2019
Стрелац првог поготка за Партизан у победи против Црвене звезде Сејдуба Сума је говорио за клупски сајт о плановима за актуелну сезону, али и о поготку који је довео црно-беле у предсност. пиц.твиттер.цом/Ј672ЛцВпЗИ Сејдуба Сума… »
Сумина захвалница Милошевићу: Разумем оне који нису веровали у мене, шеф јесте

Сумина захвалница Милошевићу: Разумем оне који нису веровали у мене, шеф јесте

Моззарт спорт 23.09.2019
“Знам да могу још боље“, каже јунак Партизанове победе у 161. вечитом дербију. Од највећег Партизановог промашаја до јунака 161. вечитог дербија. Далек је пут прешао Сејдуба Сума откако се почетком лета вратио у Хумску и тамо… »

Вести онлине 23.09.2019
Јунак Партизанове победе у 161. „вечитом дербију“ истиче да га није издало стрпљење док није био у првом плану. Нападач из Гвинеје Сејдуба Сума (28) није први пут постигао гол у „вечитом дербију“. Био је стрелац из пенала у… »

Вести дана »