Povezane vesti
Partizanov heroj samokritičan; Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene
Večernje novosti 23.09.2019
Fudbaler Partizana Sejduba Suma rekao je danas da mu je čast što je protiv Crvene zvezde opravdao poverenje onih koji su verovali u njega, bili strpljivi i podržavali ga. ČEKAO je Partizan dugo pravog Sejdubu Sume i od početka ove sezone konačno… »
Suma iskren: "Razumem one koji nisu verovali u mene..."
Sportske.net 23.09.2019
Ofanzivac Partizana opravdao ukazano poverenje na sinoćnjem derbiju. Fudbaler Partizana Sejduba Suma mnoge je navijače bacio u trans svojim golom u jučerašnjem derbiju. Pogodak protiv Crvene zvezde kao da nagoveštava da ćemo u nastavku sezone videti… »
Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene
N1 Info 23.09.2019
Strelac prvog pogotka za Partizan u pobedi protiv Crvene zvezde Sejduba Suma je govorio za klupski sajt o planovima za aktuelnu sezonu, ali i o pogotku koji je doveo crno-bele u predsnost. pic.twitter.com/J672LcVpZI Sejduba Suma je protiv Crvene zvezde… »
Sumina zahvalnica Miloševiću: Razumem one koji nisu verovali u mene, šef jeste
Mozzart sport 23.09.2019
“Znam da mogu još bolje“, kaže junak Partizanove pobede u 161. večitom derbiju. Od najvećeg Partizanovog promašaja do junaka 161. večitog derbija. Dalek je put prešao Sejduba Suma otkako se početkom leta vratio u Humsku i tamo zatekao Sava… »
Suma: Razumem one koji nisu verovali u mene
Vesti online 23.09.2019
Junak Partizanove pobede u 161. „večitom derbiju“ ističe da ga nije izdalo strpljenje dok nije bio u prvom planu. Napadač iz Gvineje Sejduba Suma (28) nije prvi put postigao gol u „večitom derbiju“. Bio je strelac iz penala u 156. derbiju… »
Vesti dana »
Srbin je najbolji na svetu! Brutalni Nikola Jokić sam razbio najtrofejniji NBA klub u poslednjoj deceniji
Večernje novosti pre 16 minutajoš 18 povezanih
Aktivista Dejan Bagarić zadržan u pritvoru nakon hapšenja na protestu u Novom Sadu
Danas pre 51 minutajoš 7 povezanih
Zakopali dve bebe, treće dete zanemarili: Otac bio vaterpolista i pevač, pa ušao u sektu? Za matični broj govorio da je "žig zveri", evo za šta policija tereti roditelje iz pakla
Blic pre 1 satjoš 9 povezanih
Bez pomaka u istrazi eksplozije u Zubinom Potoku - Beograd spreman da sarađuje u nezavisnoj istrazi
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih