Повезане вести

Вучић у уторак са Меркеловом

Вучић у уторак са Меркеловом

РТС 23.09.2019
Председник Србије Александар Вучић ће се ипак сутра ујутру састати са немачком канцеларком Ангелом Меркел у Њујорку, јавља репортерка РТС-а. Александар Вучић је у понедељак стигао у Њујорк, где ће учествовати на Генералној… »
Брнабић: Синиша Мали остаје министар, студенти су политички активисти

Брнабић: Синиша Мали остаје министар, студенти су политички активисти

Радио 021 23.09.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић данас је изјавила да не очекује да министар финансија Синиша Мали поднесе оставку на ту функцију, што траже студенти који су блокирали Ректорат Београдског универзитета, као и да не доводи у питање… »
Брнабић: Контрадикторне изјаве ректорке

Блиц 23.09.2019
Премијерка Ана Брнабић изјавила је данас, поводом групе студената који блокирају Ректорат, да не жели да се меша у аутономију Универзитета у Београду, а да је као грађанка приметила контрадикторне изјаве ректорке Иванке Поповић… »
Брнабић: Вучић и Меркел имају искрен и отворен однос; Мали је брз и ефикасан министар

Брнабић: Вучић и Меркел имају искрен и отворен однос; Мали је брз и ефикасан министар

Вечерње новости 23.09.2019
Надам се да ће Ангела Меркел уважити ставове и аргументе Србије у вези са решавањем питања Косова и Метохије, изјавила је председница Владе Србије Ана Брнабић. Надам се да ће Ангела Меркел уважити ставове и аргументе Србије у… »

РТС 23.09.2019
Премијерка Ана Брнабић рекла је поводом захтева групе студената који блокирају ректорат, да не очекује да министар финансија Синиша Мали поднесе оставку и да не доводи у питање његов останак у влади, јер је брз и ефикасан и има… »
Брнабић: Не очекујем да Мали поднесе оставку, студенти су политички активисти

Брнабић: Не очекујем да Мали поднесе оставку, студенти су политички активисти

Н1 Инфо 23.09.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да не очекује да министар финансија Синиша Мали поднесе оставку на ту функцију, што траже студенти који су блокирали Ректорат Београдског универзитета, као и да не доводи у питање да ли… »
Брнабић: Синиша Мали остаје министар

Брнабић: Синиша Мали остаје министар

Слободна Европа 23.09.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила не да не очекује да министар финансија Синиша Мали поднесе оставку на ту функцију, што траже студенти који су блокирали Рекоторат Београдског универзитета, као и да не доводи у питање да ли… »
Брнабић не доводи у питање да ли Мали остаје министар: Ректорка је својом изјавом одабрала страну

Брнабић не доводи у питање да ли Мали остаје министар: Ректорка је својом изјавом одабрала страну

Телеграф 23.09.2019
Ја се надам да ће се у једном тренутку завршити преговори, црвена линија је пређена, а све што се тиче захтева који се односе на Владу Србије, ја сам на располагању 24 часа и дођите да ми уручите све те захтеве - поручила је… »

Вести дана »