Povezane vesti

Vučić u utorak sa Merkelovom

Vučić u utorak sa Merkelovom

RTS 23.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će se ipak sutra ujutru sastati sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel u Njujorku, javlja reporterka RTS-a. Aleksandar Vučić je u ponedeljak stigao u Njujork, gde će učestvovati na Generalnoj skupštini… »
Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti

Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar, studenti su politički aktivisti

Radio 021 23.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je izjavila da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku na tu funkciju, što traže studenti koji su blokirali Rektorat Beogradskog univerziteta, kao i da ne dovodi u pitanje da li on ostaje… »
Brnabić: Kontradiktorne izjave rektorke

Blic 23.09.2019
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas, povodom grupe studenata koji blokiraju Rektorat, da ne želi da se meša u autonomiju Univerziteta u Beogradu, a da je kao građanka primetila kontradiktorne izjave rektorke Ivanke Popović, koja se, navodi, sada… »
Brnabić: Vučić i Merkel imaju iskren i otvoren odnos; Mali je brz i efikasan ministar

Brnabić: Vučić i Merkel imaju iskren i otvoren odnos; Mali je brz i efikasan ministar

Večernje novosti 23.09.2019
Nadam se da će Angela Merkel uvažiti stavove i argumente Srbije u vezi sa rešavanjem pitanja Kosova i Metohije, izjavila je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Nadam se da će Angela Merkel uvažiti stavove i argumente Srbije u vezi sa rešavanjem… »
Brnabić: Ne očekujem da Mali podnese ostavku, studenti su politički aktivisti

Brnabić: Ne očekujem da Mali podnese ostavku, studenti su politički aktivisti

N1 Info 23.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku na tu funkciju, što traže studenti koji su blokirali Rektorat Beogradskog univerziteta, kao i da ne dovodi u pitanje da li on ostaje ministar… »

RTS 23.09.2019
Premijerka Ana Brnabić rekla je povodom zahteva grupe studenata koji blokiraju rektorat, da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku i da ne dovodi u pitanje njegov ostanak u vladi, jer je brz i efikasan i ima sluha za mere koje… »
Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar

Brnabić: Siniša Mali ostaje ministar

Slobodna Evropa 23.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila ne da ne očekuje da ministar finansija Siniša Mali podnese ostavku na tu funkciju, što traže studenti koji su blokirali Rekotorat Beogradskog univerziteta, kao i da ne dovodi u pitanje da li on ostaje ministar… »
Brnabić ne dovodi u pitanje da li Mali ostaje ministar: Rektorka je svojom izjavom odabrala stranu

Brnabić ne dovodi u pitanje da li Mali ostaje ministar: Rektorka je svojom izjavom odabrala stranu

Telegraf 23.09.2019
Ja se nadam da će se u jednom trenutku završiti pregovori, crvena linija je pređena, a sve što se tiče zahteva koji se odnose na Vladu Srbije, ja sam na raspolaganju 24 časa i dođite da mi uručite sve te zahteve - poručila je predsednica vlade… »

Vesti dana »