Повезане вести
Тунберг светским вођама на самиту о клими: 'Како се усуђујете?'
Слободна Европа 23.09.2019
Млада активисткиња Грета Тунберг, која се бори против климатских промена, упутила је емотиван апел светским вођама на почетку самита о клими у Уједињеним нацијама, понављајући поруку и питање "Како се усуђујете". "Ово је све… »
Климатске промене и 15 минута Трампове пажње
РТС 23.09.2019
Амерички председник Доналд Трамп посветио је 15 минута самиту о климатским променама у седишту УН у Њујорку и напустио скуп пошто је саслушао говоре Ангеле Меркел и индијског премијера Наренде Модија. Светски лидери обећали су… »
Тинејџерка испрозивала лидере света, па добила громогласан аплауз: Људи пате и умиру, а ви причате само о парама! Како се…
Курир 23.09.2019
Тинејџерка и активисткиња Грета Тунберг отворила је данас самит УН о климатским променама говором који је изазвао огромну пажњу окупљених и велике овације! Она је светске вође љутито упитала како се усуђују да уништавају… »
Како се усуђујете: Мала Грета распалила по светским лидерима на Самиту УН
Мондо 23.09.2019
Светски лидери обећали су данас, по ко зна који пут, на самиту о климатским променама у Уједињеним нацијама у Њујорку, да ће учинити више да спрече да глобално загревање достигне још опасније нивое. Оштра критика мале Грете… »
Грета изгрдила светске лидере на скупу УН о клими: Како се усуђујете
Н1 Инфо 23.09.2019
Млада активисткиња за климу Грета Тунберг упутила је емотиван апел светским вођама на почетку самита о клими у Уједињеним нацијама понављајући поруку и питање "како се усуђујете". "Ово је све погрешно. Не би требало да сам ја… »
Грета Тунберг изгрдила светске вође на почетку самита о клими у УН
Нови магазин 23.09.2019
Млада активисткиња за климу Грета Тунберг упутила је емотиван апел светским вођама на почетку самита о клими у Уједињеним нацијама понављајући поруку и питање "како се усуђујете". "Ово је све погрешно. Не би требало да сам ја… »
Вести дана »
Ванредна одбрана од поплава: У лозничком крају због пораста водостаја Дрине
Курир пре 24 минутајош 59 повезаних
Пекинг оштро одбацује захтеве САД: Венецуела је суверена држава
Вести онлине пре 59 минутајош 36 повезаних
Продор кинеских бродова преко Арктика, или Трампова узбуна због Суецког канала будућности
РТС пре 29 минутајош 31 повезана
Највећу чесницу у Србији направио бивши вереник Јоване Јеремић, Драган Станковић: тешка 200 кг, у њој 33 дуката
Телеграф пре 13 минутајош 22 повезане