Повезане вести
Тунберг светским вођама на самиту о клими: 'Како се усуђујете?'
Слободна Европа 23.09.2019
Млада активисткиња Грета Тунберг, која се бори против климатских промена, упутила је емотиван апел светским вођама на почетку самита о клими у Уједињеним нацијама, понављајући поруку и питање "Како се усуђујете". "Ово је све… »
Климатске промене и 15 минута Трампове пажње
РТС 23.09.2019
Амерички председник Доналд Трамп посветио је 15 минута самиту о климатским променама у седишту УН у Њујорку и напустио скуп пошто је саслушао говоре Ангеле Меркел и индијског премијера Наренде Модија. Светски лидери обећали су… »
Тинејџерка испрозивала лидере света, па добила громогласан аплауз: Људи пате и умиру, а ви причате само о парама! Како се…
Курир 23.09.2019
Тинејџерка и активисткиња Грета Тунберг отворила је данас самит УН о климатским променама говором који је изазвао огромну пажњу окупљених и велике овације! Она је светске вође љутито упитала како се усуђују да уништавају… »
Како се усуђујете: Мала Грета распалила по светским лидерима на Самиту УН
Мондо 23.09.2019
Светски лидери обећали су данас, по ко зна који пут, на самиту о климатским променама у Уједињеним нацијама у Њујорку, да ће учинити више да спрече да глобално загревање достигне још опасније нивое. Оштра критика мале Грете… »
Грета изгрдила светске лидере на скупу УН о клими: Како се усуђујете
Н1 Инфо 23.09.2019
Млада активисткиња за климу Грета Тунберг упутила је емотиван апел светским вођама на почетку самита о клими у Уједињеним нацијама понављајући поруку и питање "како се усуђујете". "Ово је све погрешно. Не би требало да сам ја… »
Грета Тунберг изгрдила светске вође на почетку самита о клими у УН
Нови магазин 23.09.2019
Млада активисткиња за климу Грета Тунберг упутила је емотиван апел светским вођама на почетку самита о клими у Уједињеним нацијама понављајући поруку и питање "како се усуђујете". "Ово је све погрешно. Не би требало да сам ја… »
Вести дана »
Држава Вашингтон наредила хитну евакуацију у три предграђа Сијетла
Данас пре 22 минутајош 1 повезана
Кушнер одустао од плана да изгради Трампов хотел на месту комплекса Генералштаба
Данас пре 47 минутајош 3 повезане
Заменик руског шефа дипломатије: Надомак смо дипломатског решења за крај рата у Украјини
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Ова НАТО земља први пут је подигла авионе и оборила сумњиви дрон. Одмах реаговао Ф-16: "Летелица је била ван контроле"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана