Povezane vesti
Zla kob uzela tamari (21) život! Prevrnula se pri brzini od samo 50 km na sat i poginula! Evo šta se desilo
Kurir 24.09.2019
Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca poginula je prekjuče na Ibarskoj magistrali u Trbušnici kod Lazarevca, kad je "opel korsom", pri brzini od samo 50 kilometara na sat, sletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u banderu. Stravičan udes preživela… »
Potresno! Otac se onesvestio pored mrtve ćerke (21): Tamara korsom izletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u betonski…
Kurir 24.09.2019
Tuga: Ocu Tamare Stojanović (21) iz Aranđelovca, koja je poginula za volanom „opel korse“, pozlilo je kada je ugledao telo svoje mezimice. Video sam da je automobil "opel korsa" izleteo s kolovoza, udario u stub i prepolovio ga. Prišao sam i sledio sam… »
Vesti dana »
(BLOG) Zborovi organizuju Beogradski marš: Kolona stigla u Crvenku, odata pošta stradalima u padu nadstrešnice
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih
Simić: Otklonjena velika opasnost za Srbe na Kosovu i Metohiji
Euronews pre 4 minutajoš 26 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - SAD bombardovale iransko ostrvo Harg; Mediji: Pogođena američka ambasada u Bagdadu
RTV pre 19 minutajoš 51 povezana
Kalas: Novi momentum za dijalog Beograda i Prištine, spremna sam da uskoro budem domaćin sastanka na visokom nivou
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
Severna Koreja ispalila 10 raketa prema moru tokom vežbi SAD i Južne Koreje
Vesti online pre 1 satjoš 21 povezana