Povezane vesti
Zla kob uzela tamari (21) život! Prevrnula se pri brzini od samo 50 km na sat i poginula! Evo šta se desilo
Kurir 24.09.2019
Tamara Stojanović (21) iz Aranđelovca poginula je prekjuče na Ibarskoj magistrali u Trbušnici kod Lazarevca, kad je "opel korsom", pri brzini od samo 50 kilometara na sat, sletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u banderu. Stravičan udes… »
Potresno! Otac se onesvestio pored mrtve ćerke (21): Tamara korsom izletela s puta, prevrnula se na krov i udarila u betonski…
Kurir 24.09.2019
Tuga: Ocu Tamare Stojanović (21) iz Aranđelovca, koja je poginula za volanom „opel korse“, pozlilo je kada je ugledao telo svoje mezimice. Video sam da je automobil "opel korsa" izleteo s kolovoza, udario u stub i prepolovio ga. Prišao sam i sledio… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Detalji užasa domu za stare u Leskovcu: "Povremeno se gurkali i igrali kao deca, ali ovaj put ga je jače odgurnuo"
Blic pre 9 satijoš 1 povezana