Povezane vesti

Terzić: Vučeliću, znaš samo da lažeš narod

Terzić: Vučeliću, znaš samo da lažeš narod

Sportski žurnal 24.09.2019
Generalni direktor Crvene zvezde nije ostao bez odgovora prvom čoveku Partizana. Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, bio je dostupan za komentar posle izjava predsednika Partizana Milorada Vučelića. Govorio je prvi čovek crno-belih o… »
Zvezdan Terzić: Vučeliću sram te bilo, doveo si partizanovca da opljačka Zvezdu!

Zvezdan Terzić: Vučeliću sram te bilo, doveo si partizanovca da opljačka Zvezdu!

Hot sport 24.09.2019
‘Rat’ na relaciji generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i predsednik Partizana Milorad Vučelić je nastavljen. Posle današnjeg oštrog govora prema prvom operativcu Crvene zvezde od strane Milorada Vučelića, odgovor je sada stigao od… »
Posle jučerašnjeg pominjanja na konferenciji: Milorad Vučelić odgovorio Zvezdanu Terziću (video)

Posle jučerašnjeg pominjanja na konferenciji: Milorad Vučelić odgovorio Zvezdanu Terziću (video)

Hot sport 24.09.2019
Nastavlja se rat između čelnika naša dva najveća kluba, predsednika Partizana Milorada Vučelića i generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića. Prvi operativac crveno-belih juče je na vanrednoj konferenciji za medije optužio Vučelića da… »
Vučelić nije izdržao, osuo paljbu po Terzi sa "uličarskim manirima", kome je pretio u Monte Karlu?

Vučelić nije izdržao, osuo paljbu po Terzi sa "uličarskim manirima", kome je pretio u Monte Karlu?

Sportske.net 24.09.2019
Nastavlja se verbalni konflikt čelnika dva najveća kluba u Srbiji. Nakon konferencije za medije Zvezdana Terzića na kojoj se obručio na čelnike Partizana, predsednik "crno-belih" Milorad Vučelić prvobitno nije želeo da širi polemiku. Ipak, nije… »
Terzić: Rekao sam Jovanoviću da mi se ne sviđa što on sudi

Terzić: Rekao sam Jovanoviću da mi se ne sviđa što on sudi

Sportski žurnal 24.09.2019
Pre večitog derbija organizovan je sastanak između predsednika FSS Slaviše Kokeze, direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića, predsednika Partizana Milorada Vučelića i sudija utakmice. Nije to ništa vredelo, posle meča uveliko se priča o… »

Vesti dana »