Povezane vesti
Milojević ponavlja i ističe: "Ako neko treba da bude kažnjen, to sam ja! Ja sam jedini krivac"
Sportske.net 24.09.2019
Otvoreno je trener Crvene zvezde pričao o krizi igre pred duel sa Voždovcem. Crvena zvezda se sprema za odloženu utakmicu trećeg kola Super lige protiv Voždovca, ali se poraz u "večitom" derbiju još nije "ohladio", tako da je Vladan Milojević… »
Milošević: Zvezdin gol? Bilo je stvari i na našu štetu
N1 Info 24.09.2019
Trener Partizana Savo Milošević nije želeo da komentariše priče o poništenom golu Crvenoj zvezdi na 161. večitom derbiju prethodnog vikenda i ostavio da se time bave nadležni. Crno-beli su slavili u Humskoj u nedelju sa 2:0, a sporan momenat… »
Milojević: Nisam vrhunski, kriv sam, neka me klub kazni
N1 Info 24.09.2019
Vladan Milojević obratio se novinarima pred gostovanje Voždovcu koje Crvenu zvezdu očekuje u sredu, a mnogo je govora bilo i o u nedelju odigranom derbiju i porazu od Partizana. Vladan Milojević konferenciju pred zaostali meč trećeg kola Superlige… »
„Kriv sam! Nisam vrhunski trener, neka me klub kazni ako treba!“ (VIDEO)
Vesti online 24.09.2019
Vladan Milojević, t rener fudbalera Crvene zvezde, na konferenciji za medije dva dana posle poraza u 161. derbiju, preuzeo je krivicu na sebe i rekao da je „taktički sve promašio“ ali da je i mnogo naučio iz poraza. – Posle utakmice apsolutno… »
Milojevićevo pokajanje: Zvezdaši, izvinite! Nisam vrhunski trener, neka me klub kazni... Igrači su kao u Gospodaru prstenova
Mozzart sport 24.09.2019
Trener Crvene zvezde priznaje da je ekipa u krizi, ali i da je mnogo naučio iz poslednjeg poraza. Utisci posle večitog derbija su još sveži. Crvena zvezda je doživela težak udarac u Humskoj. Nadigrana i poražena, mora što pre da se konsoliduje jer… »
Milojević se otvorio: Boli me… Nisam vrhunski trener, neka me klub kazni, spreman sam na sve!
Hot sport 24.09.2019
Uoči duela protiv Voždovca, sa još uvek mislima u 161. ‘večitom’ derbiju, trener Crvene zvezde govorio je na konferenciji za medije na stadionu ‘Rajko Mitić’. Vladan Milojević najpre se dotakao sutrašnjeg meča, koji je posle dva teška… »
Milojević bez uvijanja: Nisam vrhunski trener, neka me klub kazni ako treba
Mondo 24.09.2019
Zvezdin trener ponovio da preuzima odgovornost za poraz u derbiju. "Mnogo toga sam naučio u nedelju. To je život". Zvezdin trener ponovio da preuzima odgovornost za poraz u derbiju. "Mnogo toga sam naučio u nedelju. To je život". Eksperiment sa… »
Vesti dana »
Organizovani prevoz birača na dan izbora na KiM neće biti moguć bez prethodne dozvole
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Privedena žena osumnjičena da je pretila dekanki Filozofskog fakulteta u Nišu: Oglasio se MUP
Blic pre 8 satijoš 1 povezana