Повезане вести
Јокић за СК: Некада смо као животиње у циркусу...
Н1 Инфо 24.09.2019
У уторак од 18.15 на каналима Спорт клуба почиње серијал интервјуа са врхунским спортистима под називом “Путевима спорта“. Код Игора Микље први гост био је центар Денвер Нагетса и репрезентације Србије Никола Јокић. Говорећи о… »
Коначно – реч николе Јокића: Ево због чега је велики противник медија и зашто се осећа као ‘животиња у циркусу’!
Хот спорт 24.09.2019
Центар Денвер Нагетса и кошаркашке репрезентације Србије изнео је своје прве утиске после Мундобаскета у Кини на ком су ‘орлови’ заузели пето место. Јокић се од окупљања националног тима, па све до Светског купа у Кини и после… »
Јокић отворио душу - зашто је велики противник медија и због чега се "осећа као животиња"...
Спортске.нет 24.09.2019
Центар Денвер Нагетса проговорио и за српске медије. Репрезентативац Србије Никола Јокић није желео да даје изјаве за српске медије током репрезентативних акција на припремама и на самом Мундобаскету у Кини. Сада је центар Денвер… »
Кад никола Јокић отвори душу! "Некада смо као животиње у циркусу..."
Спортал блиц 24.09.2019
Никола Јокић не прича често за медије. Али, деси се и то понекад. Попут луцидне игре на терену, ни "вербални потези" овог плејмејкера "заробљеног" у телу центра нису уобичајени. Тако је било и када је Јокић говорио за , у новом… »
Јокић: Велики сам противник медија јер мислим да су лоши за спорт
Моззарт спорт 24.09.2019
НБА ас не воли да прича за јавност у Србији. Навијачи кошаркашке репрезентације Србије су ове године имали два сна. Први, да се Никола Јокић одазове позиву у репрезентацију, а други да се освоји злато на Мундобаскету у Кини. Ово… »
Вести дана »
НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
Н1 Инфо пре 39 минутајош 38 повезаних
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
НИН пре 9 минутајош 50 повезаних
Јаћимовић: Ако ми се захтеви не испуне до петка, селим ове шаторе за Београд
Нова пре 3 сатајош 13 повезаних
Следи нам кратко отопљење, а онда нагли пад температуре уз кишу и снег: Нова прогноза РХМЗ-а
Мондо пре 13 минутајош 47 повезаних
Мацут: Раст БДП-а 2,3 одсто, Србија привлачна за инвестиције; Селигер: ФИЦ остаје партнер Влади, ми смо одани овој земљи
РТВ пре 1 сатјош 20 повезаних