Povezane vesti

Jokić za SK: Nekada smo kao životinje u cirkusu...

Jokić za SK: Nekada smo kao životinje u cirkusu...

N1 Info 24.09.2019
U utorak od 18.15 na kanalima Sport kluba počinje serijal intervjua sa vrhunskim sportistima pod nazivom “Putevima sporta“. Kod Igora Miklje prvi gost bio je centar Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije Nikola Jokić. Govoreći o shvatanju košarke… »
Jokić otvorio dušu - zašto je veliki protivnik medija i zbog čega se "oseća kao životinja"...

Jokić otvorio dušu - zašto je veliki protivnik medija i zbog čega se "oseća kao životinja"...

Sportske.net 24.09.2019
Centar Denver Nagetsa progovorio i za srpske medije. Reprezentativac Srbije Nikola Jokić nije želeo da daje izjave za srpske medije tokom reprezentativnih akcija na pripremama i na samom Mundobasketu u Kini. Sada je centar Denver Nagetsa pristao da… »
Konačno – reč nikole Jokića: Evo zbog čega je veliki protivnik medija i zašto se oseća kao ‘životinja u cirkusu’!

Konačno – reč nikole Jokića: Evo zbog čega je veliki protivnik medija i zašto se oseća kao ‘životinja u cirkusu’!

Hot sport 24.09.2019
Centar Denver Nagetsa i košarkaške reprezentacije Srbije izneo je svoje prve utiske posle Mundobasketa u Kini na kom su ‘orlovi’ zauzeli peto mesto. Jokić se od okupljanja nacionalnog tima, pa sve do Svetskog kupa u Kini i posle njega, nije… »
Kad nikola Jokić otvori dušu! "Nekada smo kao životinje u cirkusu..."

Kad nikola Jokić otvori dušu! "Nekada smo kao životinje u cirkusu..."

Sportal blic 24.09.2019
Nikola Jokić ne priča često za medije. Ali, desi se i to ponekad. Poput lucidne igre na terenu, ni "verbalni potezi" ovog plejmejkera "zarobljenog" u telu centra nisu uobičajeni. Tako je bilo i kada je Jokić govorio za , u novom serijalu “Putevima… »
Jokić: Veliki sam protivnik medija jer mislim da su loši za sport

Jokić: Veliki sam protivnik medija jer mislim da su loši za sport

Mozzart sport 24.09.2019
NBA as ne voli da priča za javnost u Srbiji. Navijači košarkaške reprezentacije Srbije su ove godine imali dva sna. Prvi, da se Nikola Jokić odazove pozivu u reprezentaciju, a drugi da se osvoji zlato na Mundobasketu u Kini. Ovo prvo se desilo, ovo… »

Vesti dana »