Povezane vesti
Sport, Rusija i doping: Da li će svim igračima biti zabranjeno da se takmiče
Radio 021 24.09.2019
Možda će se svi veći sportski događaji održavati bez sportista iz Rusije, upozorava Svetska antidoping agencija. Getty Images Ruski sportista Sportistima iz Rusija preti zabrana učešća na svim velikim sportskim događajima zbog „neslaganja"… »
BBC News 24.09.2019
Možda će se svi veći sportski događaji održavati bez sportista iz Rusije, upozorava Svetska antidoping agencija. Sportistima iz Rusija preti zabrana učešća na svim velikim sportskim događajima zbog „neslaganja" laboratorijskih podataka, upozoravaju iz… »
Južne vesti 24.09.2019
Getty Images Ruski sportista Sportistima iz Rusija preti zabrana učešća na svim velikim sportskim događajima zbog „neslaganja" laboratorijskih podataka, upozoravaju iz Svetske antidoping agencije. Rusi su dobili tri nedelje da objasne „nedoslednosti" ili… »
Danas 24.09.2019
Sportistima iz Rusija preti zabrana učešća na svim velikim sportskim događajima zbog „neslaganja“ laboratorijskih podataka, upozoravaju iz Svetske antidoping agencije. Rusi su dobili tri nedelje da objasne „nedoslednosti“ ili rizikuju da budu isključeni… »
Vesti dana »
Sumnja se da je ovo uzrok požara u Novom Pazaru: Sve je počelo u prostoriji u kojoj se odlaže otpad, prava drama nastala kad su došli vatrogasci (foto/video)
Kurir pre 16 minutajoš 39 povezanih
Fric srušio Vavrinku i sve bliži je duelu sa Đokovićem, ali ga pre toga čeka spektakl
Nova pre 1 minutjoš 40 povezanih
RHMZ izdao upozorenje na ledenu kišu u Timočkoj krajini, sutra olujni vetar
RTS pre 16 minutajoš 23 povezane
Ostoja otkrio zašto nije hteo da se javi Željku Obradoviću na telefon: Da sam ja to uradio - nabili biste mi iglu u oko!
Kurir pre 1 minutjoš 22 povezane
Tegeltija pitao Ostoju Mijailovića da li dovodi Bogdana Bogdanovića u Partizan: Pogledajte njegovu reakciju
Telegraf pre 1 satjoš 23 povezane