Повезане вести

Вујовић опет води Загреб: Прослављени стручњак поново на клупи хрватског клуба

Вујовић опет води Загреб: Прослављени стручњак поново на клупи хрватског клуба

Вечерње новости 24.09.2019
Ситуација није идеална што се тиче играчког кадра и распореда, али не кријем да се радујем повратку у град који ме је добро примио - рекао је за хрватске медије Вујовић. ВЕСЕЛИН Вујовић се после две године вратио на клупу… »
Повратак: Веселин Вујовић поново на клупи Загреба

Повратак: Веселин Вујовић поново на клупи Загреба

Хот спорт 24.09.2019
Легендарни југословенски рукометаш вратио се на место тренерског успеха у екипу Загреба. Веселин Вујовић поново је тренер Загреба. Он је са тимом из Хрватске потписао трогодишњи уговор. Легендарни рукометаш Металопластике се… »
Нови-стари тренер у Загребу - Вујовић: Никакви часни порази ме не занимају

Нови-стари тренер у Загребу - Вујовић: Никакви часни порази ме не занимају

Спортски журнал 24.09.2019
Пружили су ми руку у тешким тренуцима и то се памти – каже Веселин. Најуспешнија рукометна прича, ако се изузме Вардарова, уназад пет година у региону, добиће наставак. Веселин Вујовић наставиће каријеру на клупи Загреба, са… »
Веселин Вујовић се вратио у Загреб

Веселин Вујовић се вратио у Загреб

Моззарт спорт 24.09.2019
Други пут на клупи хрватског првака. Добро познато лице село је поново на клупу рукометаша Загреба. Вратио се Веселин Вујовић тамо где је са великим успехом радио од 2014. до 2016. године. Доскорашњи тренер нишког Железничара… »
Веселин Вујовић поново на клупи Загреба

Веселин Вујовић поново на клупи Загреба

Н1 Инфо 24.09.2019
Веселин Вујовић новије тренер рукометног клуба ППД Загреб. Вујовић ће тако други пут у каријери бити на клупи некадашњег шампиона Европе. Селектор рукометне репрезентације Словеније Веселин Вујовић нови је тренер ППД Загреба… »
Вујовић други пут на клупи Загреба

Вујовић други пут на клупи Загреба

Вести онлине 24.09.2019
Селектор Словеније наследио је Бранка Тамшу на клупи некадашњег европског шампиона у рукомету ППД Загреба, који је добио отказ после пораза у од данског Алборга резултатом 30:20 у Лиги шампиона. – Нисам хтео да имам клуб до Нове… »

Вести дана »