Povezane vesti

Povratak: Veselin Vujović ponovo na klupi Zagreba

Povratak: Veselin Vujović ponovo na klupi Zagreba

Hot sport 24.09.2019
Legendarni jugoslovenski rukometaš vratio se na mesto trenerskog uspeha u ekipu Zagreba. Veselin Vujović ponovo je trener Zagreba. On je sa timom iz Hrvatske potpisao trogodišnji ugovor. Legendarni rukometaš Metaloplastike se vraća ne mesto uspeha… »
Vujović opet vodi Zagreb: Proslavljeni stručnjak ponovo na klupi hrvatskog kluba

Vujović opet vodi Zagreb: Proslavljeni stručnjak ponovo na klupi hrvatskog kluba

Večernje novosti 24.09.2019
Situacija nije idealna što se tiče igračkog kadra i rasporeda, ali ne krijem da se radujem povratku u grad koji me je dobro primio - rekao je za hrvatske medije Vujović. VESELIN Vujović se posle dve godine vratio na klupu rukometaša Zagreba. Naš… »
Novi-stari trener u Zagrebu - Vujović: Nikakvi časni porazi me ne zanimaju

Novi-stari trener u Zagrebu - Vujović: Nikakvi časni porazi me ne zanimaju

Sportski žurnal 24.09.2019
Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti – kaže Veselin. Najuspešnija rukometna priča, ako se izuzme Vardarova, unazad pet godina u regionu, dobiće nastavak. Veselin Vujović nastaviće karijeru na klupi Zagreba, sa kojim je u dva… »
Veselin Vujović se vratio u Zagreb

Veselin Vujović se vratio u Zagreb

Mozzart sport 24.09.2019
Drugi put na klupi hrvatskog prvaka. Dobro poznato lice selo je ponovo na klupu rukometaša Zagreba. Vratio se Veselin Vujović tamo gde je sa velikim uspehom radio od 2014. do 2016. godine. Doskorašnji trener niškog Železničara potpisao je ugovor na… »
Veselin Vujović ponovo na klupi Zagreba

Veselin Vujović ponovo na klupi Zagreba

N1 Info 24.09.2019
Veselin Vujović novije trener rukometnog kluba PPD Zagreb. Vujović će tako drugi put u karijeri biti na klupi nekadašnjeg šampiona Evrope. Selektor rukometne reprezentacije Slovenije Veselin Vujović novi je trener PPD Zagreba. Vujović će na klupi… »
Vujović drugi put na klupi Zagreba

Vujović drugi put na klupi Zagreba

Vesti online 24.09.2019
Selektor Slovenije nasledio je Branka Tamšu na klupi nekadašnjeg evropskog šampiona u rukometu PPD Zagreba, koji je dobio otkaz posle poraza u od danskog Alborga rezultatom 30:20 u Ligi šampiona. – Nisam hteo da imam klub do Nove godine, do… »

Vesti dana »