Povezane vesti

Milan Tomić: Izabrao sam 15 igrača korisnih za ekipu, prvenstva moraju da postoje makar Evroliga bila šira…

Milan Tomić: Izabrao sam 15 igrača korisnih za ekipu, prvenstva moraju da postoje makar Evroliga bila šira…

Hot sport 24.09.2019
Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić govorio je za grčki ‘Sport 24’ o predstojećoj sezoni, Evroligi i značaju domaćih šampionata. Strateg crveno-belih je govorio o svom dolasku u Beograd i kaže da tada nije razmišljao o tome da će se… »
Tomić: Na svetu ne postoji tim koji pobeđuje sve, ni sam bog ne može da vam kaže šta će se desiti na kraju sezone

Tomić: Na svetu ne postoji tim koji pobeđuje sve, ni sam bog ne može da vam kaže šta će se desiti na kraju sezone

Mozzart sport 24.09.2019
„Važno je stvoriti tim. Karakter je važiji od njegovog kvaliteta kada ga odaberete. Dobar odnos u svlačionici može da vas održi u nekim lošim situacijama, loš momak može da razbije vaš tim“, poručuje stateg crveno-belih. Trener Crvene zvezde… »
Lorenco Braun: Moja karijera je blagoslov - bio sam i na najnižoj tački, ali i na jednoj od najviših

Lorenco Braun: Moja karijera je blagoslov - bio sam i na najnižoj tački, ali i na jednoj od najviših

Mozzart sport 24.09.2019
“ABA Superkup? Ne znam mnogo o tim timovima. Znam da je Partizan naš rivalski tim. Znam o tome, kao i da će to biti napete utakmice kada budemo igrali jedni protiv drugih", kaže košarkaš Crvene zvezde za MOZZART Sport. Crvena zvezda je ovog leta… »

Vesti dana »