Povezane vesti
Marija Lukić dobitnica nagrade „Osvajanje slobode”
Politika 24.09.2019
Nagradu „Osvajanje slobode” koju je ove godine 19. put dodelila Fondacija „Maja Maršićević Tasić” dobila je Marija Lukić, koja vodi sudski postupak protiv bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke, kojeg optužuje za seksualno uznemiravanje… »
Mariji Lukić uručena nagrada "Osvajanje slobode"
N1 Info 24.09.2019
Mariji Lukić je u Centru za kulturnu dekontaminaciju uručena nagrada "Osvajanje slobode", koju po 19. put dodeljuje Fondacija "Maja Maršićević Tasić". Izvor: N1 "Kada su mi javili da sam ovogodišnja dobitnica nagrade 'Osvajanje slobode', prvo što sam… »
Marija Lukić dobitnica nagrade 'Osvajanje slobode'
Slobodna Evropa 24.09.2019
Nagradu "Osvajanje slobode" koju je 19. put tradicionalno dodelila Fondacija "Maja Maršićević Tasić" dobila je Marija Lukić, koja vodi sudski postupak protiv bivšeg predsednika opštine Brus Milutina Jeličića Jutke za seksualno uznemiravanje, saopštila je… »
Vesti dana »
Izborni presek: Hoće li dijaspora glasati usred noći i gde su 93 biračka mesta
Radio 021 pre 2 satajoš 26 povezanih
Najveći gubitnik u istoriji tenisa?! Novak mleo Medvedeva, on mu se rugao čitav meč a na kraju i izbačen sa turnria!
Hot sport pre 12 minutajoš 39 povezanih
Javni dug Srbije na kraju avgusta 41,93 milijarde evra, 43,3 odsto BDP
NIN pre 3 satajoš 21 povezana
Ministarstvo finansija upozorilo građane na prevaru: Ne ulažite novac preko lažnih investicionih platformi
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 18 povezanih
Danas i do 28 stepeni, a Srbija osvanula u minusu! Čak u 4 grada bilo ispod nule (foto)
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih