Povezane vesti

Ja ću sutra govoriti pred Generalnom skupštinom UN, a kad ćeš ti, Hašime? Vučićevo pitanje Tačiju

Ja ću sutra govoriti pred Generalnom skupštinom UN, a kad ćeš ti, Hašime? Vučićevo pitanje Tačiju

Telegraf 25.09.2019
Predsednik se obratio javnosti posle sastanaka sa američkim zvaničnicima. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić koji boravi u Njujorku gde učestvuje na 74. zasedanju Generalne skupštine UN, imao je niz bilateralnih i drugih razgovora sa… »
Vučić: SAD više nego ranije otvorene da čuju različite predloge Beograda o Kosovu

Vučić: SAD više nego ranije otvorene da čuju različite predloge Beograda o Kosovu

Novi magazin 25.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Njujorku da su SAD više nego ranije otvorene da čuju različite predloge Beograda za rešavanje kosovskog pitanja i da žele što brže rešenje. "Američka administracija je veoma posvećena… »
Donald Tramp: Znam koliko su Srbi dobar i veliki narod

Donald Tramp: Znam koliko su Srbi dobar i veliki narod

Mondo 25.09.2019
Upravo to je rekao predsednik SAD Aleksandru Vučiću kada su se sreli u Njujorku. Upravo to je rekao predsednik SAD Aleksandru Vučiću kada su se sreli u Njujorku. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u sredu uveče je za RTS sumirao dosadašnje… »
Vučić pozvao Trampa u Srbiju: "Sa Amerikancima može da se razgovara razumno"

Vučić pozvao Trampa u Srbiju: "Sa Amerikancima može da se razgovara razumno"

Blic 25.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je pozvao američkog predsednika Donalda Trampa da poseti Srbiju. Vučić je za TV "Pink" rekao da je u kratkom susretu sa Trampom, na prijemu koji je američki predsednik organizovao povodom zasedanja… »
Vučić u Njujorku pozvao Trampa da dođe u Srbiju, a onda upropastio Tačija: Sutra govorim u Ujedinjenim nacijama, a kad ti…

Vučić u Njujorku pozvao Trampa da dođe u Srbiju, a onda upropastio Tačija: Sutra govorim u Ujedinjenim nacijama, a kad ti…

Kurir 25.09.2019
O tome sta je razgovarao sa Merkelovom, sa Trampovom administracijom i šta ga očekuje. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je u Njujorklu sa predsednikom Sjedinjenin Država Donaldom Trampom. Vučić je za TV Pink otkrio detalje… »
Vučić: SAD ne žele zamrznut konflikt na Kosovu i Metohiji, a to nije ni interes Srbije

Vučić: SAD ne žele zamrznut konflikt na Kosovu i Metohiji, a to nije ni interes Srbije

RTV 25.09.2019
NJUJORK - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su Sjedinjene Države zainteresovane za rešavanje "kosovskog čvora", jer ne žele da to ostane zamrznut konflikt u narednih 10 ili više godina, a taj stav je i u interesu Srbije. On je… »
Vučić s Trampom: Pozvao sam ga u posetu - posle Poljaka, Srbi ga najviše vole

Vučić s Trampom: Pozvao sam ga u posetu - posle Poljaka, Srbi ga najviše vole

N1 Info 25.09.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku da je pozvao predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa da poseti Srbiju. Kako je Vučić kazao, njegov razgovor s Trampom je trajao između pola minuta i minut i po. "Pozvao sam ga… »
Rohani traži da Tramp ponovo uspostavi poverenje između SAD i Irana

Rohani traži da Tramp ponovo uspostavi poverenje između SAD i Irana

Novi magazin 25.09.2019
Iranski predsednik Hasan Rohani ocenio je da njegov američki kolega Donald Tramp treba da povrati poverenje između SAD i Irana pre mogućeg susreta dvojice vođa. "Pre toga treba da stvorimo klimu uzajamnog poverenja", rekao je sinoć Rohani za… »
Rohani: Tramp da vrati poverenje između SAD i Irana

Rohani: Tramp da vrati poverenje između SAD i Irana

Slobodna Evropa 25.09.2019
Iranski predsednik Hasan Rohani ocenio je da njegov američki kolega Donald Tramp treba da povrati poverenje između SAD i Irana pre mogućeg susreta dvojice vođa. "Pre toga treba da stvorimo klimu uzajamnog poverenja", rekao je sinoć Rohani za… »

Vesti dana »