Povezane vesti

Mediji: Opoziv Trumpa riskantan potez demokrata

Mediji: Opoziv Trumpa riskantan potez demokrata

Al Jazeera 25.09.2019
Ankete pokazuju da među demokratima postoji određena podrška, ali da je među republikancima nikakva. Odluka predsjednice Zastupničkog doma SAD-a i jedne od čelnica Demokratske stranke Nancy Pelosi da se pokrene postupak za opoziv predsjednika… »
Zelenski: Na mene pritisak može vršiti samo moj sin

Zelenski: Na mene pritisak može vršiti samo moj sin

Al Jazeera 25.09.2019
Ukrajina je nova snažna zemlja i ne traži ništa ni od koga, rekao je predsjednik te države. Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je u srijedu da na njega niko ne može vršiti pritisak osim njegovog šestogodišnjeg sina, odgovarajući na… »
Transkript razgovora Tramp-Zelenski: Dogovor o istrazi slučaja Bajden

Transkript razgovora Tramp-Zelenski: Dogovor o istrazi slučaja Bajden

Slobodna Evropa 25.09.2019
Priredio: Dragan Štavljanin Bela kuća objavila je detalje telefonskog razgovora između predsednika Sjedinjenih Država Donalda Trampa i njegovog kolege iz Ukrajine Volodimira Zelenskog. Razgovor pokazuje da je Tramp tražio od Zelenskog, 25. jula, da… »
Zelenski u obraćanju u UN nije pomenuo razgovor s Trampom

Zelenski u obraćanju u UN nije pomenuo razgovor s Trampom

Novi magazin 25.09.2019
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski koji se našao u središtu najnovije političke oluje u SAD, nije danas pomenuo taj skandal u govoru na početku drugog dana debate 74. godišnjeg zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Prvo obraćanje u… »
Demokrate u Kongresu pokreću postupak za opoziv Trampa

Demokrate u Kongresu pokreću postupak za opoziv Trampa

N1 Info 25.09.2019
Predstavnici Demokratske stranke u američkom Kongresu zvanično će pokrenuti postupak za opoziv predsednika Donalda Trampa zbog tvrdnji da je tražio političku pomoć od Ukrajine. Izvor: N1/Agencije Odluku je donela predsednica Predstavničkog doma i… »
Transkript razgovora potvrdio - Tramp od Zelenskog tražio da ispita Bajdenove aktivnosti

Transkript razgovora potvrdio - Tramp od Zelenskog tražio da ispita Bajdenove aktivnosti

Glas Amerike 25.09.2019
VAŠINGTON, NJUJORK — Predsednik SAD Donald Tramp tražio je od predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog tokom telefonskog razgovora u julu da istraži da li je bivši potpredsednik Džo Bajden sprečio istragu kompanije u kojoj je bio zaposlen njegov… »
Objavljen razgovor Trampa i Zelenskog: Bilo bi odlično da istražite Bajdena

Objavljen razgovor Trampa i Zelenskog: Bilo bi odlično da istražite Bajdena

N1 Info 25.09.2019
Američki predsednik Donald Tramp tražio je u telefonskom razgovoru u julu od ukrajinskog kolege Volodimira Zelenskog da istraži je li bivši američki potpredsednik Džo Bajden prekinuo istragu o kompaniji u kojoj je radio njegov sin, pokazuje sažetak… »
Ukrajinski predsednik u centru skandala: Zelenski se obratio UN, o Trampu ni reči

Ukrajinski predsednik u centru skandala: Zelenski se obratio UN, o Trampu ni reči

Blic 25.09.2019
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski, koji se našao u centru najnovije američke afere, nije pomenuo u obraćanju u UN slučaj koji je doveo do pokretanja istrage protiv predsednika SAD, već je njegovo izlaganje bilo posvećeno strahotama rata i… »
Oglasio se Zelenski: Na mene samo jedna osoba može da vrši pritisak

Oglasio se Zelenski: Na mene samo jedna osoba može da vrši pritisak

Blic 25.09.2019
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da američki predsednik Donald Tramp nije vršio pritisak na njega tokom telefonskog poziva u julu, ističući da je njegov šestogodišnji sin jedina osoba koja to može da uradi. - Niko ne može da… »
Da li je ovo početak kraja Donalda Trampa? Evo kako izgleda procedura impičmenta i šta se desiti šefu Bele kuće! (video)

Da li je ovo početak kraja Donalda Trampa? Evo kako izgleda procedura impičmenta i šta se desiti šefu Bele kuće! (video)

Kurir 25.09.2019
Predstavnički dom Kongresa SAD pokrenuo je juče zvaničnu istragu protiv predsednika Donalda Trampa zbog sumnje da je podsticao stranog zvaničnika na pokretanje istrage protiv Trampovog političkog konkurenta. Ali, s obzirom na pravila opoziva, ili… »
Riskantan potez demokrata s neizvesnim posledicama

Riskantan potez demokrata s neizvesnim posledicama

Slobodna Evropa 25.09.2019
Odluka predsednice Predstavničkog doma SAD i jedne od liderki Demokratske partije Nensi Pelozi (Nancy Pelosi) da se pokrene postupak za opoziv predsednika Donalda Trampa (Trump), iako verovatno neće dovesti do njegovog opoziva, riskantan je politički… »

Vesti dana »