Povezane vesti
Kolinda pevala u zgradi UN u Njujorku, ali je niko ne sluša. Svi gledaju samo u jedno! (video)
Alo 25.09.2019
Nastup otvorila rodoljubivom pesmom. Predsednica Kolinda Grabar Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u, dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i ministar… »
Raspevana Kolinda! Hrvatska predsednica se opustila u Njujorku: Neki pišu da ne znam, a ja znam da pevam! (video)
Kurir 25.09.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otišla je posle govora na Generalnoj skupštini UN na druženje u stalnu misiju Hrvatske pri ovoj svetskoj organizaciji, a pridružio joj se i šef diplomatije Gordan Grlić Radman. Bili su dobro raspoloženi, pa… »
Nakon govora u UN, hrvatska predsednica i zapevala
Večernje novosti 25.09.2019
Hrvatski portal Dnevnik piše da je Grabar Kitarović svoj je nastup u stalnoj misiji "otvorila" pesmom "Croatio, iz duše te ljubim. Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj… »
Kroacijo, iz duše te ljubim: Kitarovićeva zapevala u Njujorku
Sputnik 25.09.2019
Nakon što je održala govor na Generalnoj skupštini UN, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u. Ona je bila dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i ministar… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas i vremenska prognoza u Srbiji od 10. do 17. avgusta 2025
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 32 povezane

Predstojeći samit Trampa i Putina na Aljasci: test za mir u Ukrajini i reakcije međunarodne zajednice
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 35 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 48 minutajoš 17 povezanih

Veliki požari kod Splita i u Crnoj Gori ugrožavaju objekte, angažovane brojne vatrogasne ekipe
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 15 povezanih