Povezane vesti
Kolinda pevala u zgradi UN u Njujorku, ali je niko ne sluša. Svi gledaju samo u jedno! (video)
Alo 25.09.2019
Nastup otvorila rodoljubivom pesmom. Predsednica Kolinda Grabar Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u, dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i ministar… »
Raspevana Kolinda! Hrvatska predsednica se opustila u Njujorku: Neki pišu da ne znam, a ja znam da pevam! (video)
Kurir 25.09.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otišla je posle govora na Generalnoj skupštini UN na druženje u stalnu misiju Hrvatske pri ovoj svetskoj organizaciji, a pridružio joj se i šef diplomatije Gordan Grlić Radman. Bili su dobro raspoloženi, pa… »
Nakon govora u UN, hrvatska predsednica i zapevala
Večernje novosti 25.09.2019
Hrvatski portal Dnevnik piše da je Grabar Kitarović svoj je nastup u stalnoj misiji "otvorila" pesmom "Croatio, iz duše te ljubim. Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj… »
Kroacijo, iz duše te ljubim: Kitarovićeva zapevala u Njujorku
Sputnik 25.09.2019
Nakon što je održala govor na Generalnoj skupštini UN, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u. Ona je bila dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i ministar… »
Vesti dana »

Alkaraz stigao do druge titule US opena, finale kasnilo zbog dolaska Trampa
NIN pre 21 minutajoš 38 povezanih

Danas pretežno sunčano uz povremenu oblačnost, od srede promena vremena
Ozon pre 51 minutajoš 16 povezanih

Sukob u centru Kosjerića tokom blokada: Policajac sa potresom mozga, još dvojica povređena
RINA pre 16 minutajoš 12 povezanih

Lančani sudar na Karaburmi, pet osoba prevezeno u Urgentni centar
N1 Info pre 41 minutajoš 19 povezanih