Povezane vesti
Kolinda pevala u zgradi UN u Njujorku, ali je niko ne sluša. Svi gledaju samo u jedno! (video)
Alo 25.09.2019
Nastup otvorila rodoljubivom pesmom. Predsednica Kolinda Grabar Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u, dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i ministar… »
Raspevana Kolinda! Hrvatska predsednica se opustila u Njujorku: Neki pišu da ne znam, a ja znam da pevam! (video)
Kurir 25.09.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otišla je posle govora na Generalnoj skupštini UN na druženje u stalnu misiju Hrvatske pri ovoj svetskoj organizaciji, a pridružio joj se i šef diplomatije Gordan Grlić Radman. Bili su dobro raspoloženi, pa… »
Nakon govora u UN, hrvatska predsednica i zapevala
Večernje novosti 25.09.2019
Hrvatski portal Dnevnik piše da je Grabar Kitarović svoj je nastup u stalnoj misiji "otvorila" pesmom "Croatio, iz duše te ljubim. Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj… »
Kroacijo, iz duše te ljubim: Kitarovićeva zapevala u Njujorku
Sputnik 25.09.2019
Nakon što je održala govor na Generalnoj skupštini UN, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u. Ona je bila dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i ministar… »
Vesti dana »
Hitno upozorenje RHMZ: U naredna 24 sata ovih 7 reka će biti pred izlivanjem
Mondo pre 1 satjoš 25 povezanih
Penjaroja pred FMP: Očekuje nas teška utakmica, moramo da zaustavimo Barnu
RTV pre 23 minutajoš 27 povezanih
Danas ističe rok za uplatu prve rate poreza na imovinu za 2026. godinu
Pressek pre 57 minutajoš 16 povezanih