Povezane vesti

Kolinda pevala u zgradi UN u Njujorku, ali je niko ne sluša. Svi gledaju samo u jedno! (video)

Kolinda pevala u zgradi UN u Njujorku, ali je niko ne sluša. Svi gledaju samo u jedno! (video)

Alo 25.09.2019
Nastup otvorila rodoljubivom pesmom. Predsednica Kolinda Grabar Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u, dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i… »
Raspevana Kolinda! Hrvatska predsednica se opustila u Njujorku: Neki pišu da ne znam, a ja znam da pevam! (video)

Raspevana Kolinda! Hrvatska predsednica se opustila u Njujorku: Neki pišu da ne znam, a ja znam da pevam! (video)

Kurir 25.09.2019
Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otišla je posle govora na Generalnoj skupštini UN na druženje u stalnu misiju Hrvatske pri ovoj svetskoj organizaciji, a pridružio joj se i šef diplomatije Gordan Grlić Radman. Bili su dobro… »
Kroacijo, iz duše te ljubim: Kitarovićeva zapevala u Njujorku

Kroacijo, iz duše te ljubim: Kitarovićeva zapevala u Njujorku

Sputnik 25.09.2019
Nakon što je održala govor na Generalnoj skupštini UN, predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović družila se s članovima delegacije u stalnoj misiji Hrvatske pri UN-u. Ona je bila dobro raspoložena i ponovno je pevala, a pridružio joj se i… »
Nakon govora u UN, hrvatska predsednica i zapevala

Nakon govora u UN, hrvatska predsednica i zapevala

Večernje novosti 25.09.2019
Hrvatski portal Dnevnik piše da je Grabar Kitarović svoj je nastup u stalnoj misiji "otvorila" pesmom "Croatio, iz duše te ljubim. Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon govora na Generalnoj skupštini UN družila se s članovima delegacije u… »

Vesti dana »