Повезане вести
Колинда певала у згради УН у Њујорку, али је нико не слуша. Сви гледају само у једно! (видео)
Ало 25.09.2019
Наступ отворила родољубивом песмом. Председница Колинда Грабар Китаровић након говора на Генералној скупштини УН дружила се с члановима делегације у сталној мисији Хрватске при УН-у, добро расположена и поновно је певала, а… »
Распевана Колинда! Хрватска председница се опустила у Њујорку: Неки пишу да не знам, а ја знам да певам! (видео)
Курир 25.09.2019
Председница Хрватске Колинда Грабар-Китаровић отишла је после говора на Генералној скупштини УН на дружење у сталну мисију Хрватске при овој светској организацији, а придружио јој се и шеф дипломатије Гордан Грлић Радман. Били… »
Кроацијо, из душе те љубим: Китаровићева запевала у Њујорку
Спутник 25.09.2019
Након што је одржала говор на Генералној скупштини УН, председница Хрватске Колинда Грабар Китаровић дружила се с члановима делегације у сталној мисији Хрватске при УН-у. Она је била добро расположена и поновно је певала, а… »
Након говора у УН, хрватска председница и запевала
Вечерње новости 25.09.2019
Хрватски портал Дневник пише да је Грабар Китаровић свој је наступ у сталној мисији "отворила" песмом "Цроатио, из душе те љубим. Председница Колинда Грабар-Китаровић након говора на Генералној скупштини УН дружила се с… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 36 минутајош 44 повезане
Макрон "чува леђа" Зеленском: Европа не дозвољава Путину да добије све што пожели
Мондо пре 1 сатјош 72 повезане