Povezane vesti
Zekić: REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama
N1 Info 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. "Mi nismo učesnici izbornog… »
REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama: Zekić najavila nove pravilnike
Telegraf 25.09.2019
Mi nismo učesnici izbornog procesa i svi to znaju, ali se prave blesavi - kazala je Zekić. Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih… »
Zekić: REM će pratiti kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija
Danas 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je danas FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. „Mi nismo učesnici izbornog… »
Vesti dana »
Rusija ponovo napala Kijev i okolni region, poginulo najmanje 12 ljudi
BBC News pre 53 minutajoš 31 povezana
Prognoza vremena za četvrtak, 20. avgust: Danas sunčano i veoma toplo, počinje novi toplotni talas
Serbian News Media pre 18 minutajoš 26 povezanih
Saobraćajna policija će pojačano kontrolisati autobuse koji putnike prevoze ka turističkim destinacijama
Glas Zaječara pre 23 minutajoš 18 povezanih
RHMZ upozorio na jak toplotni talas do 24. avgusta, temperatura i do 42 stepena
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih