Povezane vesti
Zekić: REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama
N1 Info 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. "Mi nismo učesnici izbornog… »
REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama: Zekić najavila nove pravilnike
Telegraf 25.09.2019
Mi nismo učesnici izbornog procesa i svi to znaju, ali se prave blesavi - kazala je Zekić. Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih… »
Zekić: REM će pratiti kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija
Danas 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je danas FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. „Mi nismo učesnici izbornog… »
Vesti dana »
Poruka studenata ispred RTS-a: Javni servis je izgubio poverenje javnosti
Danas pre 11 minutajoš 45 povezanih
Merc jasno stavio do znanja Trampu: Evropa mora da bude deo procesa za okončanje rata u Ukrajini
Telegraf pre 45 minutajoš 88 povezanih
Evo u kojim će gradovima u Srbiji danas i sutra padati sneg: Objavljena prognoza do 24. decembra
Nova pre 6 satijoš 25 povezanih
Uhapšen bivši predsednik Brazila, sledi mu izdržavanje 27-godišnje zatvorske kazne
Danas pre 4 satijoš 16 povezanih