Povezane vesti
Zekić: REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama
N1 Info 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. "Mi nismo učesnici izbornog… »
REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama: Zekić najavila nove pravilnike
Telegraf 25.09.2019
Mi nismo učesnici izbornog procesa i svi to znaju, ali se prave blesavi - kazala je Zekić. Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih… »
Zekić: REM će pratiti kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija
Danas 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je danas FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. „Mi nismo učesnici izbornog… »
Vesti dana »
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'; Vučić: 'Jedva čekam da čujem ideje Rusije'
BBC News pre 1 satjoš 47 povezanih
Nesreća u Hrvatskoj: Troje migranata nastradalo u Savi, više od deset spašeno
BBC News pre 2 satajoš 33 povezane
UŽIVO: Zvezda u Gracu juri treću uzastopnu pobedu u Ligi Evrope
Sport klub pre 8 minutajoš 90 povezanih