Povezane vesti

Zekić: REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama

Zekić: REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama

N1 Info 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. "Mi nismo učesnici izbornog… »
REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama: Zekić najavila nove pravilnike

REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama: Zekić najavila nove pravilnike

Telegraf 25.09.2019
Mi nismo učesnici izbornog procesa i svi to znaju, ali se prave blesavi - kazala je Zekić. Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih… »
Zekić: REM će pratiti kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija

Zekić: REM će pratiti kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija

Danas 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je danas FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. „Mi nismo učesnici… »

Vesti dana »