Povezane vesti
Zekić: REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama
N1 Info 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. "Mi nismo učesnici izbornog… »
REM će pratiti izbornu kampanju prema preporukama: Zekić najavila nove pravilnike
Telegraf 25.09.2019
Mi nismo učesnici izbornog procesa i svi to znaju, ali se prave blesavi - kazala je Zekić. Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih… »
Zekić: REM će pratiti kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija
Danas 25.09.2019
Regulatorno telo za elektronske medije (REM) će pratiti predizbornu kampanju u skladu sa preporukama međunarodnih organizacija i u okviru svojih zakonskih mogućnosti, izjavila je danas FoNetu članica Saveta REM Olivera Zekić. „Mi nismo učesnici izbornog… »
Vesti dana »
Objavljen snimak iz zgrade u Čačku u kojoj se dogodio zločin: Čekićem po glavi do smrti udaran muškarac (58), policija ispituje svaki detalj (foto)(video)
Kurir pre 27 minutajoš 30 povezanih
Rat u Iranu stigao i u Evropu – preko cena nafte: Nemačka odbacuje mogućnost da obezbeđuje Ormuski moreuz
N1 Info pre 31 minutajoš 46 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
N1 Info pre 3 satajoš 11 povezanih
Sve oči su večeras uprte u nju: Džesi Bakli dominira na crvenom tepihu
Kurir pre 6 satijoš 65 povezanih