Повезане вести
Мила Јовановић: Ако одлуче да докторат Малог није плагијат, враћамо се блокади
Н1 Инфо 26.09.2019
"Не сматрамо само ми да је докторат Синише Малог плагијат, то сматрају и професори, убеђени смо да ће испасти како очекујемо јер професори кажу да је то плагијат. Ако одбор каже да није плагијат, ми смо у блокади са професорима"… »
Брнабић: Студенти правили "талачку кризу", сада наводно бране ректорку
Н1 Инфо 26.09.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да су студенти који су држали у блокади Ректорат Универзитета у Београду политички активисти који су 12 дана правили "талачку кризу", нису дозвољавали ректорки да уђе, а сада је наводно… »
Брнабић: Студенти правили "талачку кризу", сада наводно бране ректорку
Блиц 26.09.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да су студенти који су држали у блокади Ректорат Универзитета у Београду политички активисти који су 12 дана правили "талачку кризу", нису дозвољавали ректорки да уђе, а сада је наводно… »
Јовановић: Ако одлуче да докторат Малог није плагијат, враћамо се блокади
Вести онлине 26.09.2019
„Не сматрамо само ми да је докторат Синише Малог плагијат, то сматрају и професори, убеђени смо да ће испасти како очекујемо јер професори кажу да је то плагијат. Ако одбор каже да није плагијат, ми смо у блокади са професорима“… »
Брнабић: Студенти правили „талачку кризу“, сада наводно бране ректорку
Данас 26.09.2019
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да су студенти који су држали у блокади Ректорат Универзитета у Београду политички активисти који су 12 дана правили „талачку кризу“, нису дозвољавали ректорки да уђе, а сада је наводно… »
Поповић: Извући поуку из протеста
Данас 26.09.2019
Ректор Универзитета у Београду Иванка Поповић изјавила је данас да је најважнија поука која треба да се извуче из студентског заузимања Ректората да Универзитет треба сам да се избори са проблемима које има. Сви морамо да будемо… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 1 сатјош 3 повезане