Povezane vesti
Brnabić: Studenti pravili "talačku krizu", sada navodno brane rektorku
N1 Info 26.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su studenti koji su držali u blokadi Rektorat Univerziteta u Beogradu politički aktivisti koji su 12 dana pravili "talačku krizu", nisu dozvoljavali rektorki da uđe, a sada je navodno brane. Ne razumem od… »
Mila Jovanović: Ako odluče da doktorat Malog nije plagijat, vraćamo se blokadi
N1 Info 26.09.2019
"Ne smatramo samo mi da je doktorat Siniše Malog plagijat, to smatraju i profesori, ubeđeni smo da će ispasti kako očekujemo jer profesori kažu da je to plagijat. Ako odbor kaže da nije plagijat, mi smo u blokadi sa profesorima", kaže jedan od… »
Brnabić: Studenti pravili "talačku krizu", sada navodno brane rektorku
Blic 26.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su studenti koji su držali u blokadi Rektorat Univerziteta u Beogradu politički aktivisti koji su 12 dana pravili "talačku krizu", nisu dozvoljavali rektorki da uđe, a sada je navodno brane. Osvrnuvši se… »
Jovanović: Ako odluče da doktorat Malog nije plagijat, vraćamo se blokadi
Vesti online 26.09.2019
„Ne smatramo samo mi da je doktorat Siniše Malog plagijat, to smatraju i profesori, ubeđeni smo da će ispasti kako očekujemo jer profesori kažu da je to plagijat. Ako odbor kaže da nije plagijat, mi smo u blokadi sa profesorima“, kaže jedan od… »
Brnabić: Studenti pravili „talačku krizu“, sada navodno brane rektorku
Danas 26.09.2019
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da su studenti koji su držali u blokadi Rektorat Univerziteta u Beogradu politički aktivisti koji su 12 dana pravili „talačku krizu“, nisu dozvoljavali rektorki da uđe, a sada je navodno brane. Ne razumem… »
Popović: Izvući pouku iz protesta
Danas 26.09.2019
Rektor Univerziteta u Beogradu Ivanka Popović izjavila je danas da je najvažnija pouka koja treba da se izvuče iz studentskog zauzimanja Rektorata da Univerzitet treba sam da se izbori sa problemima koje ima. Svi moramo da budemo zadovoljni što smo… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 4 satijoš 1 povezana