Povezane vesti
‘Zlatni dečko’ Strahinja Pavlović: Velika je čast, ovo su moja tri favorita za trofej
Hot sport 26.09.2019
Štoper Partizana Strahinja Pavlović vroma je ponosan što je među četiri kandidata u izboru za najboljeg mladog igrača Evrope. Pavlović je, uz Dejana Joveljića, predstavnik srpskog fudbala u izboru u kom učestvuju neka velika imena svetskog… »
Pavlović: Ponosan sam zbog nominacije za Zlatnog dečaka
N1 Info 26.09.2019
Fudbaler Partizana Strahinja Pavlović rekao je da je ponosan je nominovan za nagradu Zlatni dečko, koju dodeljuje list Tuto sport. „Veoma sam ponosan što mi se ime našlo među 40 igrača u konkurenciji za nagradu Zlatni dečak. To je veliki plus za… »
Pavlović ponosan, istakao trojicu za nagradu "Zlatni dečak"!
Sportske.net 26.09.2019
Srpski fudbaler Strahinja Pavlović rekao je danas da je veoma ponosan što je medju 40 kandidata za najboljeg mladog igrača Evrope. Srpski fudbaler Strahinja Pavlović rekao je danas da je veoma ponosan što je medju 40 kandidata za najboljeg mladog… »
Strahinja Pavlović, Partizanov Zlatni dečak: Ponosan sam, radiću još jače i bolje
Mozzart sport 26.09.2019
Štoper crno-belih ima trojicu favorita za nagradu. Prepoznaje i Evropa kvalitete Strahinje Pavlovića. Momak koji je prošle zime počeo karijeru među seniorima postao je stub odbrane Partizana, za njega su se zainteresovali veliki klubovi sa Zapada, a… »
Vesti dana »
Vozači, oprez! Zapadna i Centralna Srbija na meti oštrog mraza, u pojedinim delovima prisutna i magla
Telegraf pre 5 satijoš 26 povezanih
Vlada odlučila da formira Radnu grupu za vođenje razgovora s predstavnicima zaposlenih u prosveti
N1 Info pre 5 satijoš 19 povezanih