Повезане вести

‘Златни дечко’ Страхиња Павловић: Велика је част, ово су моја три фаворита за трофеј

‘Златни дечко’ Страхиња Павловић: Велика је част, ово су моја три фаворита за трофеј

Хот спорт 26.09.2019
Штопер Партизана Страхиња Павловић врома је поносан што је међу четири кандидата у избору за најбољег младог играча Европе. Павловић је, уз Дејана Јовељића, представник српског фудбала у избору у ком учествују нека велика… »
Павловић: Поносан сам због номинације за Златног дечака

Павловић: Поносан сам због номинације за Златног дечака

Н1 Инфо 26.09.2019
Фудбалер Партизана Страхиња Павловић рекао је да је поносан је номинован за награду Златни дечко, коју додељује лист Туто спорт. „Веома сам поносан што ми се име нашло међу 40 играча у конкуренцији за награду Златни дечак. То… »
Страхиња Павловић, Партизанов Златни дечак: Поносан сам, радићу још јаче и боље

Страхиња Павловић, Партизанов Златни дечак: Поносан сам, радићу још јаче и боље

Моззарт спорт 26.09.2019
Штопер црно-белих има тројицу фаворита за награду. Препознаје и Европа квалитете Страхиње Павловића. Момак који је прошле зиме почео каријеру међу сениорима постао је стуб одбране Партизана, за њега су се заинтересовали велики… »
Павловић поносан, истакао тројицу за награду "Златни дечак"!

Павловић поносан, истакао тројицу за награду "Златни дечак"!

Спортске.нет 26.09.2019
Српски фудбалер Страхиња Павловић рекао је данас да је веома поносан што је медју 40 кандидата за најбољег младог играча Европе. Српски фудбалер Страхиња Павловић рекао је данас да је веома поносан што је медју 40 кандидата за… »

Вести дана »