Povezane vesti

Muhamed bin Salman preuzeo odgovornost za ubistvo Kašogija

Muhamed bin Salman preuzeo odgovornost za ubistvo Kašogija

Vesti online 26.09.2019
Nasledni princ Saudijske Arabije Muhamed bin Salman el Saud preuzeo je odgovornost za ubistvo novinara Džamala Kašogija u Istanbulu , navodi se u trejleru dokumentarnog filma PBS, koji bi trebalo da bude emitovan sledeće sedmice. – To se dogodilo… »
Bin Salman: Ubistvo Kašogija tokom moje dužnosti

Bin Salman: Ubistvo Kašogija tokom moje dužnosti

Danas 26.09.2019
U novom dokumentarcu, saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman govori kako je ‛odgovoran’ za ubistvo novinara. Saudijski prestolonaslednik kazao je kako nosi odgovornost za ubistvo novinara Džamala Kašogija prošle godine, koje su izveli… »
"Odgovoran sam za ubistvo Kašogija": Bahati saudijski princ se prvi put oglasio povodom brutalnog ubistva novinara

"Odgovoran sam za ubistvo Kašogija": Bahati saudijski princ se prvi put oglasio povodom brutalnog ubistva novinara

Blic 26.09.2019
Saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman izjavio je da je odgovoran za ubistvo novinara Džamala Kašogija, koje su prošle godine počinili saudijski agenti "zato što se to desilo za vreme moje vlasti". To je prvi put da je defakto vladar arapskog… »
Saudijski princ priznao: Odgovoran sam za ubistvo novinara Kašogija (video)

Saudijski princ priznao: Odgovoran sam za ubistvo novinara Kašogija (video)

Večernje novosti 26.09.2019
Saudijski princ Mohammed bin Salman prvi put je javno komentarisao ubistvo novinara Džamala Kašogija. RIJAD - Saudijski princ Mohammed bin Salman prvi put je javno komentarisao ubistvo novinara Džamala Kašogija, rekavši da je on odgovoran, jer se to… »
Muhamed bin Salman: Snosim odgovornost za ubistvo Kašogija

Muhamed bin Salman: Snosim odgovornost za ubistvo Kašogija

RTS 26.09.2019
Prestolonaslednik Saudijske Arabije Muhamed bin Salman rekao je da snosi odgovornost za ubistvo novinara Džamala Kašogija koje su počinili saudijski operativci, jer se "to dogodilo za vreme njegove vladavine", prenosi Rojters, pozivajući se na… »
Šok priznanje saudijskog princa o ubistvu Kašogija: Ja sam odgovoran, to se dogodilo pod mojom vladavinom (video)

Šok priznanje saudijskog princa o ubistvu Kašogija: Ja sam odgovoran, to se dogodilo pod mojom vladavinom (video)

Kurir 26.09.2019
Princ Saudijske Arabije, Muhamed bin Salman, priznao je da snosi odgovornost za brutalno ubistvo novinara Džamala Kašogija, piše Rojters. Kašogija su saudijski operativci usmrtili u zgradi konzulata Saudijske Arabije u Istanbulu. Bin Salman je to… »
Bin Salman za PBS: Ubistvo Khashoggija tokom moje dužnosti

Bin Salman za PBS: Ubistvo Khashoggija tokom moje dužnosti

Al Jazeera 26.09.2019
U novom dokumentarcu, saudijski prijestolonasljednik Mohammed bin Salman govori kako je ‛odgovoran’ za ubistvo novinara. Saudijski prijestolonasljednik kazao je kako nosi odgovornost za ubistvo novinara Jamala Khashoggija prošle godine, koje su… »

Vesti dana »