Повезане вести
Мухамед бин Салман преузео одговорност за убиство Кашогија
Вести онлине 26.09.2019
Наследни принц Саудијске Арабије Мухамед бин Салман ел Сауд преузео је одговорност за убиство новинара Џамала Кашогија у Истанбулу , наводи се у трејлеру документарног филма ПБС, који би требало да буде емитован следец́е… »
Бин Салман: Убиство Кашогија током моје дужности
Данас 26.09.2019
У новом документарцу, саудијски престолонаследник Мухамед бин Салман говори како је ‛одговоран’ за убиство новинара. Саудијски престолонаследник казао је како носи одговорност за убиство новинара Џамала Кашогија прошле године… »
"Одговоран сам за убиство Кашогија": Бахати саудијски принц се први пут огласио поводом бруталног убиства новинара
Блиц 26.09.2019
Саудијски престолонаследник Мухамед бин Салман изјавио је да је одговоран за убиство новинара Џамала Кашогија, које су прошле године починили саудијски агенти "зато што се то десило за време моје власти". То је први пут да је… »
Саудијски принц признао: Одговоран сам за убиство новинара Кашогија (видео)
Вечерње новости 26.09.2019
Саудијски принц Мохаммед бин Салман први пут је јавно коментарисао убиство новинара Џамала Кашогија. РИЈАД - Саудијски принц Мохаммед бин Салман први пут је јавно коментарисао убиство новинара Џамала Кашогија, рекавши да је он… »
Мухамед бин Салман: Сносим одговорност за убиство Кашогија
РТС 26.09.2019
Престолонаследник Саудијске Арабије Мухамед бин Салман рекао је да сноси одговорност за убиство новинара Џамала Кашогија које су починили саудијски оперативци, јер се "то догодило за време његове владавине", преноси Ројтерс… »
Шок признање саудијског принца о убиству Кашогија: Ја сам одговоран, то се догодило под мојом владавином (видео)
Курир 26.09.2019
Принц Саудијске Арабије, Мухамед бин Салман, признао је да сноси одговорност за брутално убиство новинара Џамала Кашогија, пише Ројтерс. Кашогија су саудијски оперативци усмртили у згради конзулата Саудијске Арабије у Истанбулу… »
Бин Салман за ПБС: Убиство Кхасхоггија током моје дужности
Ал Јазеера 26.09.2019
У новом документарцу, саудијски пријестолонасљедник Мохаммед бин Салман говори како је ‛одговоран’ за убиство новинара. Саудијски пријестолонасљедник казао је како носи одговорност за убиство новинара Јамала Кхасхоггија прошле… »
Вести дана »

Меси Максимовић не заборавља своју црвену звезду: Заиграо у Лајпцигу, али остао веран црвено-белима!
Хот спорт пре 19 минутајош 78 повезаних

Отказано 50 одсто сутрашњих летова у европској престоници: Сајбер напад направио хаос на аеродромима
Мондо пре 3 сатајош 34 повезане

Извучени добитиници електричног аутомобила и дуплекса у игри "Узми рачун и победи"
РТВ пре 4 сатијош 25 повезаних

Нато кида живце, а Русе баш брига "Видте шта нам раде, а још смо их упозорили"
Ало пре 54 минутајош 29 повезаних