Повезане вести
Арсен Венгер: Имам храброст и вољу да преузмем Манчестер јунајтед!
Хот спорт 26.09.2019
Легендарни менаџер Арсенала Арсен Венгер шокирао је јавност на ‘острву’ изјавом да има визију и храброст да преузме Манчестер јунајтед. Водио је Арсенал 22 године и за то време водио је најљуће битке управо са Манчестер… »
Опа, дрма клупу солскјеру! Легендани тренер Арсенала и архинепријатељ Алекса Фергусона има “храброст и идеје за Јунајтед"!
Спортал блиц 26.09.2019
Дугогодишњи менаџер Арсенала Арсен Венгер изјавио је да је сан сваког стручњака клупа великог ривала Манчестер Јунајтеда. Венгер је, пре прошлогодишњег одласка, чак 22 године водио Арсенал, али не крије да веома поштује… »
Солшер јасан: Потребне промене на свим нивоима клуба
Н1 Инфо 26.09.2019
Менџер Манчестер Јунајтеда Оле Гунар Солшер сматра да су клубу са Олд Трафорда неопходне промене на свим нивоима како би поново почео да бележи добре резултате. Јунајтед ни ове сезоне не игра на завидном нивоу, упркос уложених… »
Арсен се нуди Јунајтеду: Сан сваког тренера, имам идеје
Н1 Инфо 26.09.2019
Некадашњи менаџер Арсенала Арсен Венгер не би имао ништа против да ради у Манчестер Јунајтеду, за који каже да му недостаје четири играча како би опет био у врху. Клуб са Олд Трафорда је после шест кола Премијер лиге осми на… »
Арсен Венгер се нуди Манчестер Јунајтеду: Имам идеје, посао на Олд Трафорду је сан сваког тренера
Моззарт спорт 26.09.2019
Искусни Француз верује да Црвени ђаволи имају потенцијала да се упусте у борбу за трофеје. Манчестер Јунајтед на све начине покушава да се врати на стазе старе славе, али то не иде како се очекује. Док се тим Олеа Гунара… »
Вести дана »

Муп: о скуповима против блокада: "у 125 места окупило се 144.000 људи, највише на Вождовцу"
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Хаос већ и на почетку! Миљана и Лука заратили са Миленом, Душица покушава да их смири
Ало пре 27 минутајош 3 повезане

"Борите се или умрите": Илон Маск упутио поруку десничарима у Лондону (видео)
Курир пре 48 минутајош 1 повезана

Страшно! Камере уснимиле задњицу Маје Маринковић, у ово је уградила 840 кубила силикона: Сада је скроз чудно
Телеграф пре 37 минутајош 3 повезане